Önerilerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben motor almayi düsünüyorum ve superspor diye tabir edilen motorlari seviyorum.Daha önce sadece kücük pejo filan sürdüm yani hic motor kullanmadim gibi.Biliyorum ki ilk alirken kücük cc motorlar alinir.ben de sizeden bana göre ama yaris motoru görünümünde tavsiyeler bekliyorum.Kullana kullana ilerde ins avtarimdaki motoru alirim

Ama Cnm Sen Cbr Kullanmiomusun Daha Iyi Oldugu Icin Mi Hyosung Dedin?

Ya cbr yada benim kullandığım yuan sport modelini tavsiye ederim :cat: hem race görünümlü hemde geçiş motoru

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoca, sen git vakit kabetmeden CBR 600 RR al. dikkatli kullan, iyi eglen. bosver su "kücük motorla baslanir" yalanini. yok eger kendinde CBR 600 RR ile motosiklete binmesini ögrencek olgunlugu görmüyorsan CBR125 ile basla tabii ...

hoca, sen git vakit kabetmeden CBR 600 RR al. dikkatli kullan, iyi eglen. bosver su "kücük motorla baslanir" yalanini. yok eger kendinde CBR 600 RR ile motosiklete binmesini ögrencek olgunlugu görmüyorsan CBR125 ile basla tabii ...

Sevgili Forum Yöneticileri,

Bu mesajın sahibinin ebediyete kadar forumlardan men edilmesini talep ediyorum.

Söz konusu şahsın motosiklete ilk başlayacaklara "Ahlaksız Teklif" lerde bulunduğunu düşünüyorum.

kırke cbr kullanıyorum
ama maddı ımkanı varsa hyo daha ıyı
ss ye gecıs olacaksa..

peki sizce aprilla RS 125 nasil.
Bide kafam karisti simdi büyük motorla baslarsam saglikli olurmu yoksa yavas yavas alisirmiyim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her ne kadar shu_bumi bana katilmiyorsa da ve benim önerimi "ahlaksizlik" olarak görüyorsa da benim sana tavsiyem kendini tartip eger gerekli olgunlugu ve kontrolü kendinde görüyorsan 600-800cc bir superbike (eger sevdigin buysa) ile baslaman.

kücük motorun sana ne faydasi olacakmis diye de cok merak ediyorum ...

beni sürücü kursunda bir saat ybr250 üstünde vites debriyaj olayini gösterdikten sonra ikinci saatimizde hemen bir F650'nin üstüne attilar. ybr250 kadar hafif bir motordan sonra F650 ilk 15 dakika agir geldi. ama SIFIR tecrübeme ragmen 15dakika sonra da sorun olmadi.

dedigim gibi sorumlu kullanman gerekir. zaten sorumsuz kullanacaksan 125cc bile fazla ...

Son düzenleme:
en son bir bilgisayar forumunu yeni bilgisayar alacağım iyi bir şey olsun güçlü olsun lakin ben okuma yazmayı yeni öğrendim tarzı kişiler istila edince bırakmıştım. yeni motor alacam hadi bana yol gösterin diyenlere tek sözüm biraz google de ilk çıkan yere bu şekilde bodoslama dalmayınız

bu son kazalardan sonra hele kemalden sonra asla race dememeli bence kimse çünkü trafik için uygun bi motor diil insanların anlaması için daha kaç kişinin kaza yapması kötü şeyler görmesi gerekiyor???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar