Önerilebilecek scooter

Arkadaşlar merhaba yakında ehliyeti alıyorum :) başlangıç olarak honda cbr 250 ile başlamayı düşünüyordum. Öğrenci olduğumdan ve fiyatlar çok yüksek olduğundan scooter ile 1-2 sene başlayıp güzelde bir öğrenmek istiyorum :) Fiyatı 4000 lira civarında olan yakıt tüketimi az olan ve kaza bile yapsak fazla üzülmeyeceğim bir motor arıyorum. Sizce hangi motor en mantıklısı olacaktır?

Ben de öğrenciyim. Ben de CBR 250 veya Inazuma'nın fotolarına bakmakla yetiniyorum çünkü benim de param yok :) Sym ve Kymco gibi kaliteli markaların skuterlerine bakabilirsin. Zira Yamaha ve Honda'nın fiyatları yüksek.

Aynen bende öyle. hayalimde her zaman CBR 250 var ama fiyatlar inanılmaz yüksek. işte de çalışmadığımdan birikimlerle almam imkansız işe girene kadar bir scooter alacağım bende. teşekkür ederim araştıracağım :)

Yeni kasa YBR (esd) modelleri de olabilir. Vitesli motor kullanma becerisine sahip olmuş olursun, CBR 250'ye geçince hiç zorluk çekmezsin. Hiç trafik deneyimin yoksa skuter kullanmak daha kolay olduğu için tercih edilebilir.

Hiç tecrübem yok ilk olacak. Biraz daha dusunecegim artik arastiririm biraz son olarak hangisi en cok kafama yatarsa onu alacagiz :)

Tasarıma aldanmayıp , Honda Spacy 110 alırsan Aldığın benzini unutursun.Kullandım , tavsiyemdir..

Diğer arkadaşlar nasıl karşılar bilmiyorum ama scooter bence denge yönünden daha düşük malum bide küçük tekerler. Bu yazın kışı var unutmamak lazım.o yüzden 125lik bi motor daha uygun bence.honda cg tip az yakar çok kaçar misali. Tabi kullanım tipine göre yakıt değişiyor.umarım iyi bi tercih yaparsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar