önemliii

Arkadaşlar,cep telefonu operatörleri 15 yıldır Türk halkını sömürüyorlar.
Dünyanın en pahalı GSM iletişim hizmetini Türk halkı kullanmaktadı r.
Eğer sesimizi çıkartmazsak ve tepki göstermezsek bu sömürüye de daha uzun yıllar devam edeceklerdir.
Nüfusu 72-73 milyon olan ülkemizde toplam 65 milyon Cep Telefonu abonesi vardır.Belki çoğu kimse "neyi değiştirebiliriz" diyebilir,ama çaba harcamazsak hiç bir şey değişmez...Yıllar önce "Aydınlık yarınlar için karanlığa bir mum da sen yak" kampanyasına katılmadık mı?Her gün akşam aynı saatte evimizin ışıklarını açıp kapatarak tepki vermedik mi?...19 yıl önce Cola fiyatlarının aşırı derece artmasını protesto için kimse Cola içmemişti bu ülkede,Ve hemen yapılan zam geri alındı hatırlarsanız. ..
Şimdi yapılması gereken şey de tıpkı eski tepkilerimizde olduğu gibi GSM operatörlerine "AYAĞINIZI DENK ALIN" anlamında bir ihtar vermektir.
Bunun yolu yine halkın birlikte hareket etmesiyle olacaktır.Belki kimse telefonundan 1 saat bile ayrı kalmayı göze alamaz ama eğer tüm aboneler 1 gün için telefonlarını kapatırlarsa amacımıza ulaşabiliriz.

30 AĞUSTOS 2009 TARİHİNDE SADECE 1 GÜN İÇİN CEP TELEFONLARIMIZI KAPATALIM ARKADAŞLAR.(Gece yarısından-Gece yarısına kadar)

Türk halkının gerektiğinde nasıl birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebileceğini ve istediği herşeyi değiştirebileceğ ini gösterelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hattımdan memnunum dakkası 6 kuruşa her yöne konuşuyorum.. Telimide kapatamam işim icabı.. Belki alakaya maydanoz ama cebinde milyarlık telefonla kontörsüz dolanan yine bizim milletimiz değilmi üstelik aldığı üç kuruş maaşla.

Hattımdan memnunum dakkası 6 kuruşa her yöne konuşuyorum.. Telimide kapatamam işim icabı.. Belki alakaya maydanoz ama cebinde milyarlık telefonla kontörsüz dolanan yine bizim milletimiz değilmi üstelik aldığı üç kuruş maaşla.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat

sonra artık o eski işler tarih oldu daha öpemiyolar......sabit paralara sınırsız tarifeler var....sana en uygununu seç kullan...
bence bunun yerine benzini protesto edelim daha iyi olur..

ya bız zengın insanlarız bize vız gelır hem sonra daha neleri pahalı kullanmıyoruz kikım hangimiz neye tepki veriyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

sonra artık o eski işler tarih oldu daha öpemiyolar......sabit paralara sınırsız tarifeler var....sana en uygununu seç kullan...

Bencede ...:cat: Ben 3 dakikası 1 kontöre konuşuyorum her yöne yeter...Telimide çok severim.. Hiçbirşeye değişmem

benq-z2.jpg

:mrgreen:

şahsen katışıyorum farkında deılsınız ama bizleri sömürüryorlar en basiti yeni başımıza gelen bi olay türkiyenin en büyük operetoru bunu yaptı... hattımızı daha uygun olan tarife gecırdık sınırsız tarıfeye ve diğer operatore geceleı 3 ay oldu ama diğer operator normal konusdugumuzda gelen fatura 45 cıvarıyken 3 ay hep 60 -54-ve 48 geldı ıılk 1 ayını odedık ama 2. ayıda odedık ama ucuncu ayda ayrıldıgım operatorden tekrar fatura gelıncee dıek aradım ve en yuksen kısılerle gorustukk genel mudurlerıne kadar cıktık ve sadece 1 haftalık fatura gecıkmesı sebebıyle yasal uyarı başlatmıslar bunu yapan turkıyenın en buyuk operatoru ve hemen aradık yıne avukata verıleceğını soldık cunkı 3 ay hıc bır sekılde kullanılmalı hakmeye verdıgımızde hemen bızı arayıp faturamızın ıptal edıldıgını ve bırdaha fatura gelmıcenı soledıler ben reklamcıyım belkıde bunda dolayıdır bılmem ama kesınlıkle somurduklerı bellı mesela hedıye aadı altınde verdıklerı konturlerr kendılıgınden yok oluyor..............

güncel................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 PM ----------

ya bız zengın insanlarız bize vız gelır hem sonra daha neleri pahalı kullanmıyoruz kikım hangimiz neye tepki veriyor

tepki vermen için sebep olusturuldu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 PM ----------

benzin içinde yapılacak tek sey motorlu araç sahipleri kendi araçlarını kullanmıyacak toplu tasıma araçlarına binecek benzin alımları yüzde 90 düssün bakıyım ne oluyoo 2 gün içinde benzin fiyatları düser

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar