Önemli Olan Boyuymuş.

F54

hayırlı olsun güzel seçim
660 tenere sayfasından hatırlıyorum sizi
farlar vs hikaye asıl olay tek silinidirden çift silindire terfi etmek

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Hayırlı olsun bu arada. Yakıt deposu yerleşiminden dolayı ağırlık merkezinin çok aşağıda olması müthiş.

Keyifli sürüşleriniz olsun.

Selamlar.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende de 2024 modeli vardı, Ralli Str lastiklerle Datça’da birçok koya girip çıkmıştık.
Teşekkür ederim. Bu yaz aksilik olmazsa Datça Motofest'e katılmayı düşünüyorum. Bu motorun zevkine vardıktan sonra muhtemelen bende KTM 1290 a geçerim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun güzel seçim
660 tenere sayfasından hatırlıyorum sizi
farlar vs hikaye asıl olay tek silinidirden çift silindire terfi etmek
Sağolasın.
Aynen safari çöl rengi Tenerem vardı. Türkiye'de renk olarak nadir olanlardan biriydi. Dediğiniz gibi tek silindir artık kesmez olunca çifte geçeyim dedim :D

Motosikleti
KTM 1290 SAS
Teşekkür ederim. Bu yaz aksilik olmazsa Datça Motofest'e katılmayı düşünüyorum. Bu motorun zevkine vardıktan sonra muhtemelen bende KTM 1290 a geçerim :)
Orada görüşmek dileğiyle o halde :) Emin olun 1290 daha kıvrak hissettirecek size, ilk aldığım gün ben bunu nasıl kullanacağım diyordum :d

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Bentley Continental GT gibi ya bu makine. İlkten çirkin duruyor sonra sonra alışıp sevmeye başlıyorsun. Benim için böyle yani. :)
Tekerin düz bassın.
Bence de doğru bi mantık olmuş. Aynı örneği Alfa Mito için de verebilirim...başta çirkin geliyor fakat sonra beğenerek bakıyorsun modele. Öte yandan bu KTM benim için daima çirkin bir motor olarak kalacak bu tasarımı değiştirmediği sürece 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2012’de ilk motorumu aldığım gün bu foruma da üye olmuştum. Aradan geçen 14 yılda elimden neler geçti neler… Piaggio Xevo 250, Xevo 400, Bajaj Pulsar 125, 150, 200, 250 derken; CFMOTO 250NK, KTM Duke 390, Yamaha Tenere 660… ve turuncu KTM 790 Adventure.

Tenere’ye kadar olan süreçte scooter + naked kombinasyonuyla trafikte görünmezmişim meğer. En sol şeritte 60’la giden arabacıya selektör yapıyorsun, adam hâlâ inatla sol şeritte. Tali yoldan çıkanlar desen, anayolda giden beni değil, sanki “ben geçeyim de sen naparsan yap” kafasındaydı…

Sonra Yamaha Tenere 660 geldi. Bir şeyler değişmeye başladı. Dikiz aynasında o sarı halojen farları görenler bir anda medeni insan moduna geçip yol vermeye başladı. “bir şeyler oluyor ama hayırlısı…” dedim

790 Adv'ye geçtim sonrasında. Yüksek, parlak LED farları ensesinde görenler sollamaya çıkmadan önce iki kere düşünmeye, kırmızı ışıkta yanımda duran arabadan çocuklar el sallamaya, okul önünde kızımı beklerken çevremde hayran kitlesi oluşmaya başladı.

790 ADV öyle uzay çağı tasarımı falan da değil ha… Ama anladım ki mesele başka:

Far ne kadar yukarıdaysa, motor ne kadar cüsseliyse… trafikte saygınlık o kadar artıyormuş.

Hani derler ya “önemli olan boyu değil, işlevidir.”
Yok abicim… o teori biraz küçük p.pilerin kendini avutması gibi geldi bana. 😄

Boyu da önemliymiş, yüksekliği de
Hayırlı olsun dostum...güzel günlerde, keyifle, neşe ile, güvenle kullanmanı dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar