önemli Bir Soru

Arkadaşlar Bu Nasil Bir Olaydir Bana Anlatirmisiniz Lütfen Suzuki Hayabusa Başka ülkelerde Son Hiz 350-390 Arasi Giderken Türkiyede Neden 300 Tüm Motorsikletlerde Böle Bir Durum Varmidir Ve Neden Olabilir Cevaplarsaniz Sevinirim Kadran Durumunu Söylüyorum

hepsi öle değil ama bazıları neden öle ??

Arkadaşlar Bu Nasil Bir Olaydir Bana Anlatirmisiniz Lütfen Suzuki Hayabusa Başka ülkelerde Son Hiz 350-390 Arasi Giderken Türkiyede Neden 300 Tüm Motorsikletlerde Böle Bir Durum Varmidir Ve Neden Olabilir Cevaplarsaniz Sevinirim Kadran Durumunu Söylüyorum

hepsi öle değil ama bazıları neden öle ??

kimse bilmiyomu ???

bir bilen yokmu

Son düzenleme:
O kadranı yüksek olanlar turbolu olan modeller dostum, ghostrider'ın videosundaki motor filan turbo ludur ve kadranı farklıdır. Standart GSXR1300 değil yani onlar.

çoğu hayabusacı motorunu modifiye diyor. fazladan 300 cc kadar eklenebiliyor ve turbo takılabiliyor bu konuda gördüğüm en uç örnek olan hayabusa: 620 hp gücünde ve saatte azami 375 km yapabiliyordu.

Türkiye de nerede yapabilirsin ki o kadar hızı...:farao:
bu konuda kesinlikle katılıyorum bırak türkiye otobanlarını pistlerinde bile yapmak çok zor. benim gördüğüm motor britanyadaki "insan adsı" nda dümdüz bir pistte drag yapmak için özel yapılmıştı o motorla yarış sadece 6 saniye sürüyor:)

elktronik bir koruma var ateşleme sistemine bağlı motorun belli devirin üzerine çıkmasını önlüyor onu iptal edersen 300 ün üzerine çıkacaktır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende pek önemli olduğunu sanmıyorum...Ama öyleymiş meğer...

Power Commander uygulanan Hayabusalar 300 ün üzerine çıkıyor. Adana'da bir abimizde Turbo hayabusa var. Turbo olmayanların bazılarında da power commander ile 300 üsütne çok rahat çıkıyorlar. Hayabusa tek kelime ile mermi

çok önemliymiş gerçekten. bu tip içerik hakkinda bilgi vermeyen başliklar silinmeli veya konu ismi mod lar tarafindan değiştirilmeli bence. zaman kaybı yaratmasin ilgilenmeyen insanlara ve ilgilenecek olanlar da daha rahat seçebilsin.

arkadaslar benim bildigim,bu tip motorlari pisikolojik sinir 300 hiz limit ile sinirlanmis..ve motoruda ona ayarlamislardir.. diye dusunuyorum bi arkadasimdan duydum..pisikolojik olarak 300 limit koymuslar yani..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
299 km ile sınırlı...Avrupada hala uygulanıyor....Yoksa ülkeye giriş izni vermiyorlar....

ben neden 300ü geçemiyo demedimki neden kadran hızları farkı dedim benim için önemli bi soru bu türkiyede herşeyde olduğu gibi bundadamı kazık yiyoruz acaba diye

göstergede gösterilen den bahsediyorum analog göstergelerde

Son düzenleme:
Tabi ya 300km cok yavas.Essekle kapistirsan 300km süratle giden hayabusayi eşşek cok rahat gecer.Biz buna en iyisimi bi 300cc daha ekleyek 375 le gitsin yavas mavas ama idare edicez artık.

gökhan

ben ne diyorum sen ne diyosun ben sadece neden böyle diyorum (bukadar hızı yapmicam ztn)merak ettiğim neden türkiyede böyle farklar oluyo

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sadece kadrandaki hızı yapmazki....Bir çok motor kadranı çok rahat geçebiliyor....Ama Avrupada konulan yasalara göre 299 km geçmek motor üreticilerine yasaklanmış...Adamlar da avrupaya sokabilmek için ibrelerini senin dediğin 300 km yle sınırlandırmış...Ama motorun hızı daha fazla...

Herkes biliyor ama insan için belki caydırıcı olabilmesidir belki...Arkadaşımın hayabusasında analog kadran var ve 380 gösteriyor...Ama modeli yasa çıkmadan önceki model...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar