Bereket tanrısının heykelinin tezgahlarda köylü hatunlarca satıldığı bir dünyada hiçte garipsenecek bir durum değilmiş bencede

Tek gözün, punkın metalin satanizmin logolarının fink attığı bir dünyada çokta sade ve anlamlı bir logo ayrıca .
Bereket demişken böyle bir anımı paylaşmak istedim.
Babaannemin bodrum turgut reisde pazar tezgahı var. işlemeli kadın kıyafetleri satıyor. Bende tatile gittim. Pazarda yanına uğradım. 15 dk oldu ki.
yan tezgahtaki kadın babaanneme tezgaha bakar mısın hemen geleceğim dedi. babaannemde biraz meşguldü. Oğlum sen şuraya bak ingilizcede var sende dedi.
Ben tabi tezgahın önünü görmüyorum. Santraç takımları, nargile filan üst raflarda, bir grup kadın turist geldi. How much money dedi. ben ürünü göremedim.
o esnada bunlar gülüşüp bakıyorlar. tam hangisi derken en büyük boyu çıkarıp gösterdi. Tövbe estafurullah dedim. bu ne lan, uluslarası ilişkilerim o gün bitti.
Soykırımları, cinayetleri sevmek için psikopat, cani, insanlıktan nasibini almamış olmak gerek. Tabii ki hiç birimiz bunlar olsun istemeyiz.
Ancak burda ticaret var. Senin sevmediğin ürünü başkası alabiliyor. Alsın takan taksın. Biz yarın bir gün alan kişiyi "nazi misin lan pzvnk" diyip dövdükleri zaman güleriz.
Bunun haricinde tatlı bir şakalaşmadan öteye gidemeyiz. Saygılar.