One-Off Game Loading...

buzdolabının arkasında bir çanta buldum. onu nasıl açacağım. (ben de amma soru sordum :p )

ben biraz geride kalmışım :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
küçük motor fırladığı zaman büyük motorun arkasına gidip duruyor.Ordan alın.Daha sonra önce küçük motor item ına tıklayın sonra çantanın içinden çıkan uzaktan kumandaya tıklayın.Küçük motorun arka tekerleği dönmeye başlayacak ve orda yeni bir şifre ortaya çıkacaktır.Motorun diğer tekerleğinin şifresi bu.İki tekerleği de çözdükten sonra aynada yarım yarım bazı rakamlar göreceksiniz.diğer yarıları ön tekerleğin üzerinde yazıyor.

İşte burası en zor olan kısmı.Aynadaki rakamlarla tekerleğin üzerindeki rakamları birleştirip kapıyı açan şifreyi bulmanız lazım.

sen bulabildinmi?? valla tekerde 2 tane sıfır var ama....

I _ı ı_ı _ı

aynadaki bunlar

bunlarda tekerdekiler

0 0 iki tane sıfıra benzeyen sayı var....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Defalarca oynadım sadece 1 kere bu işi başarabildim.Dedim ya işin en zor kısmı en son aynadaki şifreyi çözebilmek.Boşuna kafayı yemedim heralde.Hadi bakalım sıra sizde:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Defalarca oynadım sadece 1 kere bu işi başarabildim.Dedim ya işin en zor kısmı en son aynadaki şifreyi çözebilmek.Boşuna kafayı yemedim heralde.Hadi bakalım sıra sizde:p

Şifre aynıdır sanırım yoksa farklımı???

Bulan yokmu yaaaa??

şifre her seferinde farklı maalesef

elimde maket motor var birde kumanda sı bundan sonrasını bilen varsa yazsın yoksa çıldırmak üzereyim:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
elimde maket motor var birde kumanda sı bundan sonrasını bilen varsa yazsın yoksa çıldırmak üzereyim:)

Önce kumandaya tıkla sonra motora....Motoru çalıştır arka tekerlek dönünce ordaki şifreyi büyük motorun arka kilidini çöz... Daha sonra aynadan kapı şifresinin yarısını yaz...Diğer yarısıda ön tekein dış lastiğinde yazıyor....Ama tam da okunmuyor...İkisini birleştirince motor çalışıyor....kapı açılıyor....

Forumdan Uzaklaştırıldı
delircem beee 100 dakikadır oynuyorum.
aynadaki şifre neeeee

_I --------- _I------ I_---------- I_I ne bu :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vaaay be ne oynamışız haaa............:cyclopsan

arkadaşlar işlem tamam:) son şifre 7245 çıkdı bizde bilmiyorum sizinkilerde ne çıkacak:) bizim kurtarılmış motorun resmini de gönderiyorum.Oyunun büyük bir kısmını dayım geçti:) Gerçekten kafamızı yorduk.:) Yalnız olsaydım asla çözemezdim:) Başarılar. . .
adszriu.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar