Öndeki Aracın Dikkatsizligi :S

hey allam adama bak yaw hiç arkasına bakmıyo ama gene ıı yavas dumus o kamyondan sonra bu bıraz yatıştırıyo adamı :D:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylasım için tesekkurler daha önce verilmişti :)

kasıt olduğunu zannetmiyorum trafikte bu tür olaylarla kaza olmasa da motor sürücüsü olarak çok karşılaştım...

ilk bakışta hata araç sürücüsünde gözükse de suzukili arkadaşta da hata var.
Seyrederken insanı gereksiz sıkıntıya sokan animasyonu 5 para etmez karayollarının yayınladığı dizilerde derki: sollama yaparken öndeki aracı korna ile uyarın çünki arka kapı hizasına gelinğinde aynalardan gözükmezsiniz velev ki motorla...

aynı dizi derki: sollamaya çıkmadan önce aynaları ve sol omuz üzerinden kör noktalarınızı kontrol edin...

bu durumda her iki sürücüde suçlu...

trafikte seyir halindeyken farlarınız açık ve şerit içerisinde diğer araçların sizi görebilecekleri şekilde konumunuzu ayarlayın. Özellikle de trafikte bu kadar dengesiz varken...

Kasıt var burada. Tam çıkarken girmiş. Kötü sözcükler kullandım içimden araba sürücüsüne.

Çünkü araba sola , öndeki aracı geçmek için çıkmıyor. Önünde boşluk var. Direk olarak motosikletliye kasten yapılmış. Böylelerine gerçekten iyi bir ders vermek lazım

:farao: İkiside hatalı, motosiklet aracı çok yakın takip ediyor ve aniden sollamaya çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar