Öncesi Ve Sonrası. 1989'Dan 2016'ya

Herkese İyi Akşamlar.Topladığım Motosiklet Yaşlı Bir Kabadayı'nın Motosikletidir.1989 yılında Ben 9 yaşındayken Ceyhan Da, Ceyhan Nehri kenarında pazar kurulmuş ve ilk defa orda görmüştüm bu jawayı.Şahit olduğum olayda jawanın Sahibi Zabıtalarla Tartışıyordu.Motoru Kaldırıma Koyardın Koyamazdın tartışması alevlenmişti bir yumruk sağdakine, bir yumruk soldakine büyük ikramiyeyi alan bayılmıştı, amortileride eline aldığı sopayla dağıtmıştı.Polis geldi Dayak yiyen zabıtalara Pazarcılarla niye dövüşüyorsunuz dedi zabitadan az dayak yiyeni Ne pazarcısı aha bu dövdü bizi dedi.Polis hayretler içinde beşinizidemi dövdü dedi zabıtalar heaaa dediler.Polis insan dayak yedim demeye utanır bee 5 kişisiniz üstelik diyerek Deli Seyhun'U Tebrik edip Karakola götürmüştü.Sonradan Duyduğuma göre Zabitaları dövmekten zabitayı acze uğratmaktan darp hakaret suclarından dolayı Hapis cezası almış Sivas a Ceza evine yollamışlar.Oraya da jawasıyla gitmiş :cherry:.(Gerçek)
27 yıl sonra Bu amcamızın Oğlu Adana da beni bularak Motoru bana toplatmak istemişti.İşte Cocukluğumda hayran hayran baktığım motor yeniden hayat bulmak için bana gelmişti.Ben de elimden geleni yapıp Son haline getirip Nisan ayında Motoru Seyhun amcaya teslim ettim.Arada Çalıştırıp sesini dinliyor.
ilk halinden Son haline gelişi.Kaporta aksamında her şeyi elden gecirdim.Km saatlerine alüminyum borudan Tornada Kılıf yaptırdım.Egsoz kapakları egsoza olmayınca bende km saatinin altına onları montajladım.Sanırım yakıştı.

Hocam ellerinize sağlık.
Diyecek söz bulamadım. Yok böyle bi güzellik, aşık oldum resmen.

Makineyi Adanada nerede görebiliriz? Bi sesini duyup dünya gözüyle görmek isterim

ceyhanda görebilirsiniz Köprü başında seyhun deyin söylerler.Ha ceyhana gidemezseniz ben size ses dinletirim.

Seyhanda ikamet ediyorum. Ceyhana yolum düşerse bi çayınızı içerim. Video için sağolun çok güzel takır takır. Elinize sağlık

Olmuş bu...
Gerçekten olmuş..
Güzel olmuş, mükemmel olmuş, harika olmuş..
Ellerine sağlık....

Super Moderator
Elinize emeginize saglik! Foruma renk getirdi bu paylasim..

F54

güzel çalışma el emeği göz nuru var hemde dibine kadar...

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Üstünde büyük emek olduğu belli oluyor

Elinize sağlık harika olmuş. Bizde de bi laser 250 var ben de onu toplamayı düşünüyorum bi 10 15 sene sonra, zevkine... :)

Elinize emeginize saglik! Foruma renk getirdi bu paylasim..

Teşekkür ediyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

sağol hemşehrim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------

hepinize teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar