öncelikle merhaba demek istiyorum aranıza bugün katılan biriyim

mondial 150zc aldım bugün sıfır en hesaplı ve göze hoş gelen bir motor ama motor konusunda hiç tecrübem yok rodajını nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz arkadaşlar birde 3 ay kadar ruhsat plaka cıkaramayacağım herhangi bir geçikme cezası varmıdır teşekkürler:)

evet geçikme cezası 100 tl ayriyetten ruhsatın olmadıgı için polis amcalar mtoorunu baglıyacaklar.ilk önce bunalrı hallet rodaj sorun değil.

ilginiz için teşekkürler

saolun motoru cıkarmayacam zaten trafiğe ruhsat plaka cıkana kadar elim dar biraz motora verdim tüm paramı zaten ehliyetimde yok ama hevesimi kıramadım aldım işte...:)))

Öncelıkle hayırlı olsun.arkadaslarıma katılıyorum önce plaka işini hallet derim maddıyatını duzeltene kadar fazla kullanmamaya dıkkat et polıs amcalar kızmasınlar :wiinkk:

kardeşim hayırlı olsun aman dıkkat dıyeceğim ki sen muhakkak bunu bılırsın tüm evrakların tam olsun bu işin şakası yok canın yanar
bırde keşke araştırmanı yapsaydın dıyeceğim model için ama keşkenın yararı yok
ama evrakların hazır değilken model değiştırmen mumkunse değiştır derım yıne mondıal al fakat zc alma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aman trafiğe çıkıp yakalanma aynasızlara ,aynı gün içinde 3 kez ehliyetsizlikten ceza yiyen var, benim deli yeğen gibi.:wiinkk:
3*800:pale:

gerçekten polisler motorlara gıcık kapmışlar. bendeki mobiletin tüm donanımları tam ama yine de canımı yakacaklar. bu durum başka yerler de öylemidir bilmiyorum ama bizim burda çok farklı:pale:

hoş geldin aramıza allah kaza bela vermesin .evrakları tamamla öle çık trafiğe

plakan işlemlerini halletmenı onerırım.türk polisi baglar,affetmez.yani illegal yollar a başvurup şansını da deneyebılırsın tabı.kazasız suruşler dılerım hayırlı olsun

Bahacan hoşgeldin... :rendeer:

Senin yasal evrakları en kısa sürede hallederiz kardeşim dert etme... Sen, yağmurda motora az bin, motora da araba gibi yan vermeye çalışma yeter... Rodaj filan kolay işler... Senin hızlı ve öfkeli olman motorda işe yaramaz, dikkat et... :cherry: :queen:

Tekrar hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan...
:bounce:

Hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle hoşgeldin aramıza.
10.00 km kadar kullandım, elin sürekli üstünde olursa çok fazlada beklentiye girmezsen seni uzun süre sırtında taşır motorun. Ama dikkatli ol sonuçta Çin malı.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim bu söylediklerinizi aklımın bir yerine not alıyorum mototru alalı bir ayı geçti ama memnun kalmadım açıkçası hiçbir arkadaşıma bu motoru almasını tavsiye etmem sıfırda olsa dedikleriniz kadar varmış çin malı alırsam sadece regal raptor 250 lik alırım bundan sonra birde bu hyosung diye 250 lilik reysing motor var bunun hakkında bana bilgi verebilirmisiniz hangisini alsam diye düşünüyorum yaz bitmeden mondiali satıcam

Bı dıyosun param yetmıyor ruhsat cıkaramıyorum bı dıyosun raptor hysoung gt250 r anlıyamadım :d

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim bu söylediklerinizi aklımın bir yerine not alıyorum mototru alalı bir ayı geçti ama memnun kalmadım açıkçası hiçbir arkadaşıma bu motoru almasını tavsiye etmem sıfırda olsa dedikleriniz kadar varmış çin malı alırsam sadece regal raptor 250 lik alırım bundan sonra birde bu hyosung diye 250 lilik reysing motor var bunun hakkında bana bilgi verebilirmisiniz hangisini alsam diye düşünüyorum yaz bitmeden mondiali satıcam

Mondial 150 ZC çok güzel bi motor aslında bence sende şans yok :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

memnun kalmadım derken ne gibi yani kişisel olarakmı yoksa sorunmu çıkardı kardeş açıklarsan sevinirim bende rf alıcam gibide almadan söylersen :queen:

Sana Burak KUT'un "HEYECANLIYIM" Adlı nostaji şarkısını hediye etmek istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar