önce bi abdest sonra bi nazar boncuğu

geçen gün belediye şöyle böyle diyoduk belediye yüzünden arka jantı kırdık dedik jantı yaptırdık dün yine dereboyunda sinyalimi verdim sola dönmeye hazırlandım gidonu çevirdim ve çatırt..
bu seferde aynı belediyenin otobüsü çarptı

hem suçlular hem güçlüler bunlar ya böyle bişey olmaz yani görmedim ben neyseki otobüs vurduğunda ben ayaklarımı açtım motor ayaklarımın arasından gitti ben ayakta kaldım biraz daha hızlı gelse benide altına alabilirdi neyse sonra indi bu bi anda parladı bi bağırış çağırış oldu -abi niye bağırıyosun ki benim bi derdim yok senle raporumuzu tutalım yoluna git istersende polis çağıralım
başladı yine bağırmaya
+çaaar gardaş bana havo hoş şu ön cam 3 milyor **uğa goyum üsdüne arabanın içünde yolcular var arabanın yattı parasını falan hep alırlar ben söylüm
-aga arkadan sen çarptın bana bak sinyal hala yanıyo benim ehliyetim var ruhsatım var sigortam var muaynem var fotoğrafları çekelim tutalım raporu
o sıra fotoğrafları çektim ve artık yolu trafiğe açiym dedim
+ben gidiyom **uğa goyum son duroğa gel gonuşuruk dedi
bastı gitti gitsem o kadar otobüsçüden dayak yemek var şimdi ne gitcem
etrafımdaki insanlar çağır polisi dedi bende çağırdım ekip geldi bu olay çarpıp kaçmalı mahkemeye kadar gider dedi dedim abi benim derdim motoru yaptırmak sadece bi rapor tutamaz mıyız normalde tutmuyoruz direk mahkemeye gidiyo bu olay ama hadi sana tutiyim dedi yazdı bişiler alkol metrw üfletti falan bi kağıt yazdı bununla yarın gayrettepe trafiğe git kaza raporunu al yaptır motorunu dedi
abi biz suçlu çıkarmıyız bizim bahtımız kara dedim yok yok bişey olmaz dedi bindiler gittiler bende şimdi gayrettepeye gidip alcam raporu bakalım neymiş neyin nesiymiş nasıl yapılıyomuş

çok geçmiş olsun kardeş. sevindirici olan sana birşey olmaması. Adamın yaptığı zaten olay yerinden kaçmak başka birşey değil benim gözümde. Nefret ediyorum şu belediye otobüslerinden de dolmuşlardan da :jocolor:

geçmiş oılsun.. sana birşey olmasdın da motor kolay..

dediği gibi olay vurup kaçma olduğundan önce mahkeme sonra tamir vs.

otobüsün şöförü Allah'ından bulsun.

yerinizde olsam mahkemeyi açarım, zaten kendisi çarpıp kaçıyor. mahkeme avukat masrafları girsin kendisine.

yazının devamı: bilimum küfürler...

bir de otobüsünün rengine uyumlu gömlek giymiş

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Geçmiş olsun. Siz haklısınız. Mahkemeye kadar gidin derim. Hakkınızı söke söke alın. Uğraşsın dursun şoför amca. Görsün bakalım ak tampon kara tamponu. Motorun fazla bir şeyi yok gibi görünüyor. Kendiniz yaptırın fatura kestirin yaptırdığınız yere. Mahkemede sonucu alırsınız hakkınızı.

geçmiş olsun, direk video açıp tehditlerini de alsaydın.

ön çam 3 milyarmış, sanki cebinden yaptıracak. teeee

geçmiş olsun, instagramdan görmüştüm dün sormuştum ama yorumlarımı görmedin sanırım. sende birşey olmaması sevindirici.

şu otobüsler neden mor biliyor musunuz?

belediye internette anket yaptı, "yeni otobüsümüzün rengi ne olsun" diye

inci sözlük durur mu?

bi organize oldular, mor rengi seçtiler :D

Altında R1 olsa nasıl muamele görürdün kim bilir?bizim insanımız böyle işte ..geçmiş olsun hakkını ara kardeş .

Hakkini ara dostum. Mahkemeye git. Avukat masraflarinida geçir vurdum duymaz pz.
cok gecmis olsun

geçmiş olsun arkadaşım,sizde bir şey olmaması sevindirici,burada herkes kafasına göre yorum yapar bence ilk önce avukata danış hukuki yolu onunla istişare et,eskiden beyaz masa uygulaması vardı belediyenin oraya da gidip şöförün kendinden ve sözlerinden şikayetçi ol.

hepiniz çok sağolun trafik bana kaza raporunu verdi direk mahkemeye gönderdi orada ifademi aldılar ifade tutanağımı verip gönderdiler bakalım bekleyip görücez.. yalnız sorum şu ben bu motoru yaptırmasam veya kendim yapsam parasını nakit olarak nasıl alırız

hepiniz çok sağolun trafik bana kaza raporunu verdi direk mahkemeye gönderdi orada ifademi aldılar ifade tutanağımı verip gönderdiler bakalım bekleyip görücez.. yalnız sorum şu ben bu motoru yaptırmasam veya kendim yapsam parasını nakit olarak nasıl alırız

zaten bildiğim kadarıyla, kaza sonrası hatasız olan taraf hasarını yaptırıyor ve faturasını alıp sigortadan parasını alıyor. böyle olması lazım, daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar