onat korkusuz ve küçük 10at 418

Herkese selamlar..

oncelıkle kendımı tanıtayım antalyalıyım ve turızımle ugrasıyorum ama suan ıcın balıkesırde kalan son derslerımı wermek ıcın balıkeısrde yasıyorum hazırana kadar:) neyse 9 yasından berı motor ustundeyım hep kıraladım ve arkadaslarımın motoruna bındım ama maddı durumdan hıc alamadım. 5 ay once 0 model qm 250 chopper model motor aldım oncelıkle alma nedenım 0 bu motor gelme asamasında deposundan kargoda darbe almıs bu nedenle bayıı bana bunu gelıs parasına ortalama 1000ytl ucuza werdı benımde cok hosuma gıttı we aldım su an cok memnunum sureklı yenılıkler yapırorum suan aır brush ve acık hava fıltresı taktırmak ıstıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sewınrım

bunlarda resımlerım... umarım begenırsınız...
Suan koruma demırlerının üzerinde angel eyes sıs farı war nıkelajlı cok tatlı durdu...

at3.jpg

plakamda adımda war :)) 10at---ONAT:queen:

10at418plaka.jpg

019.jpg

020.jpg

::puro::::puro::::puro::::puro::::puro::::puro::::puro::::puro::::puro::::puro::::puro::::puro::

021.jpg

at1.jpg

at4.jpg

040ddd.jpg

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::

Son düzenleme:
kazasız belasız bin kardeş. Allah kaza bela vermesin.. inşallah aramızda kalıcı olursun.. katılımlarınıda bekliyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldin.
Fotoğraflarda bir eksik var.
Bakalım bulabilecekmisin?:)

ben sınıfta yeniim o konulara yetisemedim:)harbiden eksik olan ne

kask tabii ki :)

+1 hoşqeldin...

bu ramzey hisselerini başka firmaya dewretti...hacizlikti son anda prof. bir manewra ile firmayı yabancı ortağa satarak batmaktan kurtardılar :)

oo elbette tum korumalarım war kaerdeslerım ama ılk fotografta ekmek torbasının arkarsında kask we eldıvenler war ...
kasklada yuzumuz gorunmez dımı :) :)

Hoş geldin onat kardeş motorun güzel demekki sende çıpırcısın kalıcı olman dileğiyle

Dostum hoşşgeldin aramıza :)

Ben de Turizm okuyorum :) Bi otel ayarla da çalışayım yaza :)

NoT : İNG Orta düzeydedir :)

gözüme takıldı :D resimlerden birinde burnunumu karıştırıyon anlamadım :D motorda sana tavsiyem hızlı gitmeye değil hızlı durmaya önem ver ;) hayırlı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar