ön teker bilyası

Katılım
24 Ocak 2017
Mesajlar
3
merhaba beyler benim bir sorum var sizlere.Motorun ön firen diskini söktukten sonra tekeri çevirince bir cıyk sesi geliyor öyle cok bi ses değil ama giderken boşa alıp istop edince duyuluyor. motoru uzun süre çamurda ve yagmurlu havada kulandım .sizce on bilya yağsız kaldıgı içinmi ötüyor ,eger ilgilenmessem uzun yolda kitleyip makinayı basıma geçirirmi?
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
6 Ocak 2018
Mesajlar
117
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı sorunu yaşıyordum yağlayınca geçti.
 
Katılım
2 Tem 2012
Mesajlar
4,753
Motosikleti
Hero X Pulse 200
Kitlenme falan olmaz, lastiği kitleyecek kadar kuvvetli bir parça değil ve tam merkezde olduğu için yeterli gücü sağlayamaz.

Rulmanınız bozuksa degistirmelisiniz, teker motora takili iken elinizle tekeleri dik doğrultuda sağa sola zorlayın boşluk varsa değiştirmelisiniz.

Teker motora takılı değilken rulmanın iç kısmıni yoklayın kolayca ve takılmadan dönmesi gerekir, aksi varsa değiştirilmelidir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst