Ön frendeki boşluk

Merhaba arkadaslar bugun motorumun on balatasini degistirdim fakat ustamin dedigine gore bir esneme varmis frende pek bir faydasi olmadi yeni balatanin frende asiri bir bosluk var balata bitik sanarsiniz falat sıkinti neden.kaynaklaniyor.emin degilim.ustam.bigun getir.ayrintili.bakalim.dedi. boyle bir durum basiniza.geldiyse neyden kaynakladiigjni soylebilirmisiniz. Motorum Honda Shadow 750 ACE 98 model
Balatanin.markasi.EBC 85 lira.verdim.acaba kaliteden.kaynakli bir.sorunmu

Merhaba arkadaslar bugun motorumun on balatasini degistirdim fakat ustamin dedigine gore bir esneme varmis frende pek bir faydasi olmadi yeni balatanin frende asiri bir bosluk var balata bitik sanarsiniz falat sıkinti neden.kaynaklaniyor.emin degilim.ustam.bigun getir.ayrintili.bakalim.dedi. boyle bir durum basiniza.geldiyse neyden kaynakladiigjni soylebilirmisiniz. Motorum Honda Shadow 750 ACE 98 model
Balatanin.markasi.EBC 85 lira.verdim.acaba kaliteden.kaynakli bir.sorunmu

hidroliğini kontrol et bence hidrolik sıvısı eksik bi aklıma bu geldi :) %80 ihtimal bundan yapar :)

Benim mondialde tam da belirttiginiz sorun oldu. Sorunun on fren merkezinden kaynaklandigini buldum. Pistondan mi keceden mi bilmiyorum. Ben ucuz oldugu icin direk fren merkezini degistirdim sorunum cozulmustu. Imkaniniz varsa baska bir fren merkezi ile deneyin derim.

-Fren diskiniz bitmiş olabilir, diskin üstünde minimum kalınlık yazar, kumpasla bir ölçtürün ustanıza.

-Fren hidrolik sıvısını yenileyin, uzun zamandır değişmediyse özelliğini kaybetmiş olabilir.

-Piston ve kaliper temizliği yapmak da sorunu çözebilir diye düşünüyorum.

-Bir ihtimal balatayı düzgün takmamış da olabilirsiniz.

EBC iyi bir markadır kalite kaynaklı bir problem olduğunu sanmıyorum.

Saygılarımla.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
fren merkezi kaliperlerini temizleyin, yağı ve havasini kontrol edin.

fren gibi önemli bir konuda "bir ara getir de bakalim" diyen ustaya da bir daha gitme.

Arkadas hepinize cok tesekkur ediyorum. Ilgilendiginiz icin sagolun. Sorunumu.cozduk.bugun arkadaslar kaliperde olan bir yay varmis o kasilma.yapmis.dedi.onu duzeltince sorun cozuldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar