Ön balataya her papuç olur mu ?

Arkadaşlar motorum ledow Cxm 250a.. Çift silindir Cruzer. Bugun ön fren ses yapmaya başladı sanırım balata bitmeye başladı ki normaldir 3 yıldır ön balataları değiştirmiyorum.. Araştırdım fakat arka balatasını buldum ön balatasını bulamadım motorun.. CBF150 YBR125 vs.. Ön papucları buna uyar mı ?? veya Junlin ön balatası ? İlla orjinal olmak zorunda mı ? Arka balatayı değiştirdim farklı balata uyamadı ama belki ön disk olduğu için uyabilir diye düşünüyorum ?

Arkadaşlar motorum ledow Cxm 250a.. Çift silindir Cruzer. Bugun ön fren ses yapmaya başladı sanırım balata bitmeye başladı ki normaldir 3 yıldır ön balataları değiştirmiyorum.. Araştırdım fakat arka balatasını buldum ön balatasını bulamadım motorun.. CBF150 YBR125 vs.. Ön papucları buna uyar mı ?? veya Junlin ön balatası ? İlla orjinal olmak zorunda mı ? Arka balatayı değiştirdim farklı balata uyamadı ama belki ön disk olduğu için uyabilir diye düşünüyorum ?

kesinlikle uyacağından emin olabilirsin...ybr ye ramzeyin,mct ye apachının vb balataları uyuyor...hiç bilmiyorsan (afedersin) salak rolü oyna..ön balatanı sök..parça alabileceğin yerlere git aynısını iste..motor ne diye soran olursa bilmiyorum de arkadaşın de..
çünkü atıyorum monero dersen 35 lira mondial dersen 15 lira diyebiliyorlar....

İyide bunların disk boyutları tamamen farklıyken papucları birbirne nasıl uyabiliyor .s bunu anlamadım..

dikkat edersen istisnasız hepsi birbirine uyar demedim...bazı marka ve modeller ortak kullanır dedim.mesela dedim.tvs apachı ile mct 250 aynı balatayı kullanır dedim..ybr ile de örnek verdim ve elindekini söküp numuneyle almanı önerdim.
daha ne diyeyim??

dikkat edersen istisnasız hepsi birbirine uyar demedim...bazı marka ve modeller ortak kullanır dedim.mesela dedim.tvs apachı ile mct 250 aynı balatayı kullanır dedim..ybr ile de örnek verdim ve elindekini söküp numuneyle almanı önerdim.
daha ne diyeyim??

Usta tamam kızma ya : ) sökmekle uğraşmıyım sitede kullanıcılarının nereden bulduğunu öğreniyim.. Yeni geldi aklıma k.bakma :D

Elinde Eski Parçan (Numunen) Olduğu Sürece Her Parçacı Sana Yol Gösterecektir...
Hee Dersenki Sökmeye Uğrasmayayım
Git Bı Tamırcıye Değiştirsinler,
Parça+İŞÇİLİK iLE hİÇ uĞRAŞMADAN eLLERIN kIRLENMEDEN hALLEDECEKSİNDİR.
kOLAY gELSİN...

hicbir sey yapamiyorsan al balatalarin ikisini de git bir balataciya caktir gitsin yapiyolar bizim turkler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar