ön amortisör yükseltme

Merhaba bende çita cg var ve ön kısa geliyor dağda falan kullanıyorum önü yükseltmek için aparat vs varmı ve ya uzun ön amortisör cg ye uygun bildiğiniz. 5-6 yere sordum en uzun 70cm var ama 70cm yetmez bendekinin uzunluğu ztn 60-65 cm fln, 85cm buldum ama cg ye uymaz borusu kalın geliyor

Merhaba bende çita cg var ve ön kısa geliyor dağda falan kullanıyorum önü yükseltmek için aparat vs varmı ve ya uzun ön amortisör cg ye uygun bildiğiniz. 5-6 yere sordum en uzun 70cm var ama 70cm yetmez bendekinin uzunluğu ztn 60-65 cm fln, 85cm buldum ama cg ye uymaz borusu kalın geliyor

Hayret!! Yanlış anlama da millet cg yi basmak için yollar arıyor sen yükseltmek için, helal olsun valla. :D Bu arada bunun hakkında bir bilgim yok, öndeki maşayı amortisörleri bir tane cross un amortisörleriyle değiştirsen olabilir.

Uzatmak için tornada ara adaptör yaptırabilirsiniz. Parçanın alt kısmı amortisörün üzerine geçer ve sabitlenir, üst kısmı da üst mesnette amortisörün yuvasına oturtulur. Bu yöntemle amortisör kursunu değiştiremeseniz de amortisörün toplam uzunluğunu alt-üst mesnet aralığına yakın derecede sorunsuzca yükseltmeniz mümkün olabilir. Ancak bu durumda Rake açısı etkilenmese de ön tekerin şaseden uzaklaşması ve ön-arka dingil açıklığının uzaması motosikletin sürüş karakteristiğini de etkileyecektir. Bu etki olumlu da olabilir olumsuz da, en pratiği deneyip görmek. Kendi projelerim için kafa yorup sonunda bu uygulamayı düşünüp uygun görmüştüm. Arzu ederseniz deneyebilirsiniz.

:mrgreen: :mrgreen: bsık sevmiyorum hiç estetik durmuyor bide motorun üstüne 100 kilo modifiye yapıyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

amortisörün vidasına demir mi kaynatırsam olur mu ? yakınlarda tornacı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar