Omerta Oyun Hesabı İsteyen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar işlerimden dolayı OMERTA isimli massvie multiplayer oyundaki hesabımı devredecek birisini arıyorum. Oyunda Thief seviyesindeyim, DC-3'üm, 800 mermim, Tommy'm ve korumam var. Bir aileye dahilim. Oyunla ilgilenen, hesabı devralmak isteyen özel mesajla ulaşsın.

Oyunun adresi http://www.barafranca.com/
(Başlığı nereye açacağımı bilemedim :) )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Khutuck yazın ben bu oyunun manyağı olmuştum... çok zevkli, işyerinde öylesine girdim sonra bir sardı... günde 3 saat iş yapmaya başladım geri kalan zamanı bu omerta yedi zaten... sonra eve gidip devam etmeye başladım ama bi hafta sonu giremedim internete ve beni öldürmüşler... birde not yazmışlar güle güle diee bir sinir oldum... 3-4 gün sanki gerçekten ölmüş gibi hissettim kendimi ... sonrada kendime küfür ettim ne işe yaradı okadar oynamak diee, çünkü adam arabalarımı ve paramı çalmış ve beni öldürmüştü ki ben bunlar için 6 haftamı vermiştim...

neyse oyun güzel, ama zamanı olanlar için birebir vvakit geçirme aracı... birde aile sohbetlerine doyum olmuyo valla. harbici mafya oyunu. çünkü aileden olunca dokunmaya tırsıyorlar :mrgreen:

araya sıkıştırıyım :mrgreen:

Oynayan varsa www.ogame.com.tr 'den hesabım var fabrikalar seviye 15'te..
Alesta ittifakına üyeyim. Bu ayın 27'sinde askere gideceğim için, birine verebilirim..Bu arada sömürdüğüm bi gezegende var, düzenli deu metal ve kristalde her hafta alabilirsiniz, fabrikalar haricinde...

isteyen PM atsın...

Motosikleti
Su Motoru
Abi bizde A.B üyesi olmaya çalışıyoruz. Türk vatandaşıyım 23 yaşında güzel bir insanım devredecem kendimi var mı alacak olan şöyle 1.65 - 1.70 boylarında tercihen kumral, ayakları 38 numaranın üstünde olmayan, güzel bir burun ve ağız yapısına sahip olan bir bayan :cherry:. Gözleride renkli olsa pek bi hoş olurdu ama o kadarıda kusur kalabilir :p ...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
»»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar