ömer kardeşimizi kaybettik.

allah rahmet eylesin Ailesine sabır versin.Şuan tüm günüm zehir oldu.insan soguyo gerçekten.ama kader işte demekten başka çare yok.Araba daha güvenli diyenler için yılda min 200-300 kişi ölüyodur arabaylada diyerek kendimi telkin edebiliyorum sadece :(

BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTIDIR...

(( BİR KAÇ AY EVVEL MOTORU ÇALINMIŞ VE KASKODAN YENİSİNİ ALMIŞTI...2007 1000RR )) Kadiköy yoğurtçu parkının orda daha yeni dükkan açan motopark isimli , ÖMER GİRAY arkadaşımız dün geceki Racing Gezisinde ( kavacık avrupa istikametine doğru tırların bekletildiği yer ) sol şeritten giden otobüsün solundan geçerken körüklü otobüsün sola doğru ivmelenmesiye arada sıkışıp,sonra demir refüşlere sürünerek boynu kesilmiş ve kötü bir şekilde can vermiştir.....Elim gitmiyo yazmaya bizim ömerin öldüğüne, gözlerimiz önünde ölüşünü düşünmek bile istemiyorum..İnandıramıyorum kendimi...O da benim gibi daha 26-27 sinde gencecik...Tertemiz bir çocuk...ALLAHIM nedemeliyim bilmiyorum....ANNESİNE,KIZ KARDEŞİNE,AMERİKADAN KARDEŞİ İÇİN YOLA ÇIKAN ABİSİNE ALLAH SABIR VERSİN...ALLAH ONLARA UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN...ALLAH KARDEŞİM ÖMERİN GÜNAHLARINI AFFETSİN...NUR İÇİNDE YATIRSIN...GÖNLÜMÜZDE YAŞICAKSIN ÖMER..SEN YAŞAMALIYDIN..ÖLMEYİ HAK ETMEMİŞTİN...nedemeliyim bilmiyorum...Canım Kardeşim ÖMER GİRAY Baş salığı için arıcaklar veya onu tanıyanlar için tel 0216-348 45 05 ...yarın ikindi veya ölen cenazesi defn edilectirr.gerekli bilgiler bu nodan alına bilinir...Birkez daha anladımki ben RACİNGİ bırakmalıyım..Ne olur ailem sizlerde dikkat edin..Gaza gelmeyin..Ben olucam en iisi demeyin....Ne olurr,,lütfen dikkat edinn....

Son düzenleme:
of of of çok kötüya Allah rahmet eylesin.her gün eve gidip geldiğim yol.çok üzücü.

asm

Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar diliyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Allah rahmet eylesin. :salut: Yakinlarina sabir diliyorum. Boyle haberler icimizi dagliyor.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazık yazık cok yazık allah rahmet eylesın söylıyecek söz bulamıyorum artık!

ALLAH RAHMET EYLESİN,,başka kazalar,başka ölümler olmaması ümidiyle..

Ömer kardeşimize allahtan gani gani rahmet Ailesine ve Motosiklet net üyelerinede başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun.

allah rahmet eylesım allah aılesıne ve yakınları na sabır verssın...:salut:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm yaa daha kaç genci feda edicez bu yollarda..
Cidden soğuyorum artık motordan :salut:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.Ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin:salut:

aslına bakarsak bi tartışma konusu yaratmak istemem ama bunu burda yazmam ne kadar dogru bılmıoru fakat turkıyede brkın motoru arabayla gezmek bile sakıncalıyken bizim motor sevdamız gerçekten cok tehlikeli istedigin kadar kask tak korumanı kullan kafalar korumasız oldugu surece değişen bişey olmayacak.. yollar bi suru tehlikeyle dolu bende umuyorumki motor sevdam bi anda biter zor ama inşallah biter cunku bu yollarda motor surmekten artık iice korkar oldum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar