allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin geride bıraktıklarına sabırlar versin
ale:
(( BİR KAÇ AY EVVEL MOTORU ÇALINMIŞ VE KASKODAN YENİSİNİ ALMIŞTI...2007 1000RR )) Kadiköy yoğurtçu parkının orda daha yeni dükkan açan motopark isimli , ÖMER GİRAY arkadaşımız dün geceki Racing Gezisinde ( kavacık avrupa istikametine doğru tırların bekletildiği yer ) sol şeritten giden otobüsün solundan geçerken körüklü otobüsün sola doğru ivmelenmesiye arada sıkışıp,sonra demir refüşlere sürünerek boynu kesilmiş ve kötü bir şekilde can vermiştir.....Elim gitmiyo yazmaya bizim ömerin öldüğüne, gözlerimiz önünde ölüşünü düşünmek bile istemiyorum..İnandıramıyorum kendimi...O da benim gibi daha 26-27 sinde gencecik...Tertemiz bir çocuk...ALLAHIM nedemeliyim bilmiyorum....ANNESİNE,KIZ KARDEŞİNE,AMERİKADAN KARDEŞİ İÇİN YOLA ÇIKAN ABİSİNE ALLAH SABIR VERSİN...ALLAH ONLARA UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN...ALLAH KARDEŞİM ÖMERİN GÜNAHLARINI AFFETSİN...NUR İÇİNDE YATIRSIN...GÖNLÜMÜZDE YAŞICAKSIN ÖMER..SEN YAŞAMALIYDIN..ÖLMEYİ HAK ETMEMİŞTİN...nedemeliyim bilmiyorum...Canım Kardeşim ÖMER GİRAY Baş salığı için arıcaklar veya onu tanıyanlar için tel 0216-348 45 05 ...yarın ikindi veya ölen cenazesi defn edilectirr.gerekli bilgiler bu nodan alına bilinir...Birkez daha anladımki ben RACİNGİ bırakmalıyım..Ne olur ailem sizlerde dikkat edin..Gaza gelmeyin..Ben olucam en iisi demeyin....Ne olurr,,lütfen dikkat edinn....
![]()