ömer abı aramızda (hayabusa)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Altınızda hayabusayla bu yaşa kadar gelebilmişsiniz. Tebrikler.

O zaman hoş da geldiniz:rendeer:

--------------------Edit---------------
Garip. Bir önceki mesajım kayboldu diye bunu yazmıştım. Şimdi geri gelmiş:)

Süper Moderatör (BBRR)
hoşgeldide kendi yazsaydı daha iyi olurdu ...organize olun ben geliyom gibi olmuş ama nese salla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin ÖMER Abi...
görüşmek üzr.

topic açıldığı ii olmuş. elerinize sağlık

Ömer abi gibi benim alt komşum Ersin abimiz var 32 yaşında 2006 model 750'lik Shadow'uyla benim onu motosiklet.net'e üye yapmamı bekliyor hala.Bu arada Ömer abi hoşgeldiniz..

Tanımam ama beya meşhur herhalde bu abi yada biz tv seyretmiyoruz,hoş geldin aramıza

hadi topici sen açtın ok ama bari uğrayıp bi hoşbulduk deseydi:pr:

gelince hoşgelsin

boy

35 mesaj olmuş kendisi hala ortada yok. Kimdir, nedir kendini tanıtırsa biz de memnun olacağız. Bu başlığın neden başkası tarafından açıldığını da anlamış değilim pek :sunny:

arkadaslar omer abı nın bu baslık acıldıgından haberı yok daha gorusemedık haber veremedım kendısıne uye oldu ama gırmeye fırsat bulamıyor ama bu gun muhakkak haber verecegım kımsenın yazdıgı havada kalmaz merak etmeyın anlamayan arkadaslara tekrar anlatıyorum son kez omer abıyle karsılasmamız tamamen tesadufı oldu ama sag olsun bızı kırmadı ve bızımle beraber toplantılara ve gezılere katıldı ve yıne bızı kırmadı ve sıteye uye oldu fakat ıslerının yogunlugundan dolayı sıteye pek ugrayamıyor ama dedıgım gıbı yazılanların altında kalmaz (anlayanlar anlamayanlara anlatmaya calıssın ama cok ugrasmayın onlar anlayamıyor kafa basmıyoo) :)

sayın hocam, ömer abimiz, hoşgeldiniz. ne mutlu sizi de burada görmek. çok resmi yazdım gibi geldi bana. ömer abicim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. (şu hayabusa ya birgün beni artçı alsana):queen: :queen:

hoşgeldin ömer abi aramızda olmandan büyük mutluluk duyuyoruz senin bilgilerinden yararlanmak büyük bi şans...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar