ölümlü motosiklet kazası balıkesir (videolu)

bu nasıl bi kaza ya düz yolda mı vuruyo o...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:46 AM ----------

allah rahmet eylesin

Bu tür videoalrın koyulmasındaki amaç nedir? Yapıcı değiller, ibretlik değiller? Nasıl bir ders çıkarmalıyız?

Balıkesir'in Havran ilçesinde, 2 kişinin ölümüyle neticelenen trafik kazası saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Bugüne kadar 20'ye yakın kişin öldüğü Büyükdere kavşağında önceki gün meydana gelen kazada, 10 RK 066 plakalı Kemal Çetin idaresindeki otomobil, Ferhan Kazmaoğlu'nun (16) kullandığı 10 H 5239 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada, motosiklet sürücüsü Ferhan Kazmaoğlu ile arkasında oturan Cemil Savaş (14) hayatını kaybetti. Trafik kazası saniye saniye bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Araç tarafından uzun süre sürüklenen gençlerin feci şekilde can vermesi yürek parçaladı.

Aşırı hız yaptığı iddia edilen araç sürücüsü Kemal Çetin'in Burhaniye Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi. Çetin, dün akşam çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Allah rahmet eylesin.Kalanlara sabır versin.

Yeter ya bu kadar kaza haberi bu kadar ölüm haberi olurmu daha 16 ve 14 yaşındalar :(

Aşırı hız yaptığı iddia edilen araç sürücüsü Kemal Çetin'in Burhaniye Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.

burhaniye emniyetinin motosikleti fark edin ve insanların kask takmasına yönelik projeleri yokmuydu? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

allah rahmet eylesin arkadaşlarımız içinse ailesine bol bol sabır...

Bu trafik kazası değil! Resmen, kasten cana kast etme.
Aynı istikamet de seyr ettiklerine göre; Nasıl? bir kazadan bahsedebiliriz. Kişi ya sarhoş ya da bir şekilde bilinci yerinde değil ki... bu olaya sebebiyet veriyor.
Motosiklet'lerle iligili can ve mal güvenliğini sağlıyacak kanun,uygulama ve düzenlemeler yapılmadığı sürece, biz bu tip haberleri okumak zorunda kalırız.
Sayın Motosiklet Fedarasyonu Başkanımızı göreve çağırıyorum. Basın da çıkan haberlerden...! çok daha fazlasını yapması gerektiğine inanıyorum.
Müteveffa'ya Allhatan Rahmet, acılı ailesine sabır diliyorum.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin. Allah hepimizi korusun arkadaşlar. Dikkat edelim :pale:

Allah rahmet eylesin.Motosiklet firmaları motoru satarkne 100tl daha hazlaya satsın yanında kask hediye etse keşke:pale:Araba ile çarpan katil atsınlar hapise:pr:

ALLAH rahmet etsin ne diyelim bizler olumlu yazmaktan yapıcı olmaktan bahseden yazılar yazmaktan bıktık devletimizin yetkilileri hala birşey yapmamaktan bıkmadı :( yahu kanun çıkarırsın ve denetletirsin olay basit cana kasıttan gerçek suçluları ağır para ve cezaya çarptırsalar bügün çıkarsalar kanunları yarın bakın ne kadar azalacak kaza ve ölümler ama nerde neyse azımızı bozmayalım ALLAH rahmet etsin

çok yazık ya çok....koskoca şeritli yol ikiside aynı istikamete gidiyor ve sonuç.....eğitim denetim ve yaptırım çok önemli.... ne 16 yaşındaki çocuğa ne de arkadan şuursuzca gelen araç sürücüsüne diyecek birşey yok aslında var ama yok,iş daha yukarı mertebede büyüklerimizde bitiyor...Allah rahmet eylesin....

:( :( kardesımıze allh rahmet eylesın gercektende cok kotu bi can daha aramızdan gıttı herkezın cok dıkkatlı olması gerekıyor bız ne kadar da dıkatlı olsak arabalarında olması lazım.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar