Ölümlü Kaza!!!

Allah rahmet eylesin Ailesine ve tüm sevenlerine Allahtan sabır diliyorum... Başınız sağolsun...

ALLAH Rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum.
Genc bir fidan daha soldu

PS:İnci arkadaşımızada olay anında sogukkanlılığından dolayı tebrik ediyorum ve bir an önce toparlanmasını diliyorum.

bakırkoyden topkabı ıstıkametıne gıderken tarafıgın ıcıne bende gırdım ama sebebını gorunce ınanın cok uzuldum moralım kotu
kımseyı uzerıne gazete ortulmus sekılde yakıstıramıyorsunuz
Allah rahmet eylesın
Ailesıne bol sabırlar dılıyorum

Bas sagligim,i daha evel dilemistim aradigim sorunun cevabi da geldi , arkadasimizda kask yoktu. Ozelikle diyorum artik Race motor suruculeri , kaskinini takin artik. En tehlikeli makinayi siz kullaniyorsunuz ama en buyuk riski alan da sizlersiniz. Bu bilgisayar oyunu degil , bir arkadasimiz daha vefat etti dustugunuz yerde kalirsiniz , aksam yataginiza degil soguk morga donersiniz. Daha ne kadar net konusalim lutfen guvenligi, hizi , sollamalari sakaya almayin. Siz motorunuzla oynarsiniz ama motor sizinle oynamaz direk caninizi alir.

Arkadaşlar üye olduğum mail grubuna kazada yaralanan kızcağız için kan ihtiyacı maili gelmiş:

From: Sertan BİLGİN {_EbalseR_} <>
Date: Mon Nov 24, 2008 2:54 pm
Subject:25-11-2008
Merhaba Arkadaşlar

Motor Kazası Geçiren Kardeşim İçin b Rh (-) Kan ' a İhtiyaç Vardır. Şuan Elimizde 2 Ünite Kanımız Kaldı ve Kanama Devam Ediyor. Kardeşim Bakırköy Dr.Sadi Konuk Devlet Hastanesinde Yatmaktadır. Kan Vericek Arkadaşlarımın Direkt Olarak Aynı Hastanede Bulunan Kan Merkezine İsimle Kan Verebilirler. Kan Vericek Arkadaşlar 1 yıl içerisinde kan vermemil olmalıdır ve kan alımı haftaiçi 16:00 a kadardır. Kardeşim Henüz 17 Yaşında ve İsmide Özge Günen. Kan Vericek Arkadaşlar bu isimle direk olarak hastane içindeki kan merkezinde kan verebilirler.

Şimdiden Teşekkürler...

Sertan 0535 733 1800
Tel.:+90. 212 549 26 30 Fax.:+90.212 549 21 00
[email protected]

Kanı uyuşanlar yardımcı olursa çok iyi olucak, hiç olmazsa bu kaza sadece 1 canla geçsin, ikincisine bir şey olmasın...

allah rahmet eylesın umarım bu tarz kazaları artık gormeyız ve umarım kıza da gereken kan bulunabılır allah yardımcıları olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar