- Konu Yazar
Bu haberler hepimizi fazlasıyla üzdü.
Üstümüze düşen görev aynaya bakmak ve hatalarımızı haykırmak, karşılaştığımız riskleri kendi suratımıza çarpmak ve bu sayede belki birilerinin ve mutlaka kendi kendimizin dikkatini çekmektir.
Geçenlerde düştüm,
İlk defa arka tekerim kitlendi ve düştüm. Belediye otobüsü yola çıkınca önümdeki araç ani fren yaptı durdu.Ben duramadım...
Niye biliyor musunuz?
"Ok" dediğime bakmayın 50-60 km/h hıza ulaşmıştım düşmeden önce, ama gerek yoktu, o trafikte o hız fazlaydı ve düştüm.
Önemli ayrıntı, Sakat kalmadım ama orada öylece oturdum ve bakakaldım. Oturdum, şunları düşündüm ;
Ekipman belki sakat kalmamanız için bir önlemdir.
Daha şiddetli darbelerde neler olabileceğini varın siz düşünün.
Çok net.
Düşen, yaralanan, sakat kalan, ölen tüm arkadaşların az ya da çok hatası vardır.
Hayatta kalanların bundan ders çıkartması en büyük temennimdir.
Üstümüze düşen görev aynaya bakmak ve hatalarımızı haykırmak, karşılaştığımız riskleri kendi suratımıza çarpmak ve bu sayede belki birilerinin ve mutlaka kendi kendimizin dikkatini çekmektir.
Geçenlerde düştüm,
İlk defa arka tekerim kitlendi ve düştüm. Belediye otobüsü yola çıkınca önümdeki araç ani fren yaptı durdu.Ben duramadım...
Niye biliyor musunuz?
- Panik fren eğitimi almadım.(Kaçacak yerim de yoktu ayrıca)
- İleri bakışı kaçırdım. Otobüsün döndüğünü görmedim, öndekinin stoplarını gördüm.
- Işıklardan "ok" gibi fırladım, "bok" gibi yere yapıştım.
"Ok" dediğime bakmayın 50-60 km/h hıza ulaşmıştım düşmeden önce, ama gerek yoktu, o trafikte o hız fazlaydı ve düştüm.
Önemli ayrıntı, Sakat kalmadım ama orada öylece oturdum ve bakakaldım. Oturdum, şunları düşündüm ;
- Dainesse eldivenime rağmen sol el baş parmak ile avuç içinin birleştiği nokta davul gibi şişti.
- Dainesse montuma rağmen sol omzumdaki şiddetli ağrı devam ediyor.
- Kaskımı bir yere vurmadım ama o şiddetle kaldırımın kenarına vursaydım kaska rağmen bir travma geçirebilirdim.
- Arkamdan gelen otobüs benim düşmeden önce yalpaladığımı gördüğü için durabildi. Hangi "CE" sertifikalı ekipman beni onun tekerlerinden korurdu?
Ekipman belki sakat kalmamanız için bir önlemdir.
Daha şiddetli darbelerde neler olabileceğini varın siz düşünün.
Çok net.
Düşen, yaralanan, sakat kalan, ölen tüm arkadaşların az ya da çok hatası vardır.
Hayatta kalanların bundan ders çıkartması en büyük temennimdir.