bu tip başlıkları okuyup duruyorum ne kadar geyik dönerse o kadar gereksiz forum kirliliği meydana geliyor..
birbrimize saygılı olmayı öğrenemezsek saygısızlık karsısında da susmamız gerekir..
işte bizde bu konuda birşeyler anlatmak istedik küçük kardeşimize .. ama anlamamakta ısrarlı ..
birbirimize saygı konusu konusunda haklısın .. bu kardeşim sitede biraz zaman geçirse anlıyacak nerde hata yaptıgını ama .. iş işten geçmesin yeterki ...,
3,,4 gündür takib ediyorum kardeşimi . hep aynı hep aynı ..
açtıgı her topic . ya resim ya video yada abuk bir soru .. yanlış anlaşılmasın .. bu konuar açılamaz diye birşey yok .. ama açtıgı topiclerde ki yorumları hep aynı kardeşimizin ....""" yorumlarınız iiiçin teşekller " ne abi bu boyle bi format mı bizim site ....
burda bilgi paylaşımı herzaman yapılır .. herzaman bir bilen bulunur .. ama bilgi haricindede konular olur normaldir .. seviyeli olsun yeter ....:cat::cat::cat:
umarım anlaşılndırılırmışımdır ( biraz acip oldu ama vardır benim gibi düşünenler ):rendeer:
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.