ölümle burun burunalarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tip başlıkları okuyup duruyorum ne kadar geyik dönerse o kadar gereksiz forum kirliliği meydana geliyor..

birbrimize saygılı olmayı öğrenemezsek saygısızlık karsısında da susmamız gerekir..

işte bizde bu konuda birşeyler anlatmak istedik küçük kardeşimize .. ama anlamamakta ısrarlı ..

birbirimize saygı konusu konusunda haklısın .. bu kardeşim sitede biraz zaman geçirse anlıyacak nerde hata yaptıgını ama .. iş işten geçmesin yeterki ...,

3,,4 gündür takib ediyorum kardeşimi . hep aynı hep aynı ..

açtıgı her topic . ya resim ya video yada abuk bir soru .. yanlış anlaşılmasın .. bu konuar açılamaz diye birşey yok .. ama açtıgı topiclerde ki yorumları hep aynı kardeşimizin ....""" yorumlarınız iiiçin teşekller " ne abi bu boyle bi format mı bizim site ....

burda bilgi paylaşımı herzaman yapılır .. herzaman bir bilen bulunur .. ama bilgi haricindede konular olur normaldir .. seviyeli olsun yeter ....:cat::cat::cat:

umarım anlaşılndırılırmışımdır ( biraz acip oldu ama vardır benim gibi düşünenler ):rendeer:

Yaa arkadaşlar neyi tartışıyosunuzki..

Birazdan topiği açan arkadaş kısa süreli bi istirahate çekilecek..

Geyik yapmak için malzeme varsa geyik elbet yapılır, malzemeyi de böyle siteyi gereksiz meşgul eden kişiler verince böyle oluyor..

Her resim için topic açılacaksa işimiş iş.. En azından açılna topiğin başlıkla bi alakası olsa gam yemiycem..

Dedim ya neyin tartışması yapılıyor.. Yönetim gereğini yapar.. Geyik yapan içinde siteyi gereksiz şişiren içinde küfür ile saygısızlık eden içinde..
Herkes hakim oldu geyik yapanlara ceza mı kesiyo anlamadım ben..

Evet bu şahsın sürekli başlık açması ile aklıma bi iyileştirme çalışması geldi..
Bence üyelerin başlık açma limitleri olmalı..
Bazı atılan ve terbiyesizlik yapmak için fake üyelik alanlar ve bu şekilde bilinçsiz başlık açanlara birebir çözüm..

Ne dersiniz hoş olmaz mı?

adamsın pınar :cat::cat:

+ şişkolarda konu açmasın özellikle çalıntı konuları hiç açmasın

Not: ilgili şahıs anladımı acaba :silent:

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Bir amacı olmayan,foruma bir katkısı olmayan bir başlık olması,başlığı açan kişinin forumda nasıl konuşulması ve neler yapılması gerektiğini bilmemesi ve konunun(gerçi ortada pek bi konu yok ama) konu dışı sohbetlere sebep olması nedeniyle başlık kilitlenmiştir.Lütfen açacağınız başlıklarda forum kalitesini korumaya,açacağınız konunun gerekli olduğundan emin olmaya özen gösterelim.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar