Ölüme yolculuk

Çıldırıyorum bunları görünce..
Ya bazıları var kaskı birde kendi takıyo..
Tamam insanın durumu olmaz araba alamaz taksiyle gidemez ama bari bi kask takar bir önlem alır ufacık çocuk la bir de okadar tehlikeli ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Bilinçsiz halk, caydırıcı olmayan cezalar.. Sonuç bu.. Allah korusun o çocuk düşse sorumlusu kim olacak. Onu oraya koyan ailemi, koymasını engellemediği için polis mi?

Cahillik. Her seyin basi egitim diyoruz demeyede devam edecez. Birileri bunu anlayana kadar. Bu is tecrube isi degil egitim isi. 30 sene motora bile binseniz benim gozumde sifir dir. Egitim yok ise her turlu hatayi yapmaya aciksiniz demektir.

Bilinçsiz kullanıcı...Hayat şartları...
Cahil cesareti üçlemesinin bir araya gelmesi....

Artık umursamıyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. Ben kendime bakarım.

adam kendi kask takıyor karısı ve çocugunda bişe yok bu nasıl bir zihniyettir yaa böyle süren kişileri heryerde görüyorum sinir olmamak elde değil....

Polis adaletli davransa, metropollerde olduğu gibi en ufak kusura ceza kesse bu gibi durumlar olurmu acaba?

cezayı arttıracaklar kask yoksa motorda yok..... ilk cezasında men edicen trafikten motorunu bak sorun kalıyor mu ?

neyse uyanayım da işe gideyim....

bize bişey olmaz tayfası bunlar:farao:

kendi cahilliklerinin faturasını çocuklarına çıkaracaklar.:pr:

Polis birde bunları durdurup napıyosun demiyor :pr: ama bizi ne zaman görse çek kenara maşallah hiç sekmiyor ::angry2::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar