Ölümden Döndüm.(Trafik Kazası)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun birader

Allah sevdiklerine bağışlamış seni.Gelmiş geçmiş olsun.Hatırlamaya başlayınca nasıl olduğunu yazda ders çıkaralım.Sağlıcakla kal.:cat:

kask CABERG mont da REVIT markaydı.Geçenlerde fuardan almıştım ikisini de.
ikisi de görevlerini yerine getirdiler...

zafeRR' Alıntı:
27 Nisanda, yani geçen perşembe, okula giderken kaza yapmışım.
Kaza şile yolunda aqua city nin karşısında, shell benzinliğin önünde olmuş.Ambulansla hastaneye kaldırmışlar.Perşembe gününü hastanede geçirdim.
Kaza anını ve sonrasını hatırlamıyorum.Kazanın öncesini, yakın geçmişi de yavaş yavaş hatırlamaya başladım.
Şimdi iyiyim. Boynumda biraz ağrı var, boyunluk takıyorum.Tomografide ve röntgenlerde birşey çıkmamamış.Kefeni yırttık galiba...
Motorda çok hasar yok, iki gün önce 1000 km bakımını yaptırmış, koruma demiri taktırmıştım.Motor koruma demirinin üstünde sürüklenmiş, grenaj ve ön far kırılmış. kaskın sağ tarafını yere vurmuşum, derin çizikler var.Montun sağ omuz ve sırt tarafı parçalanmış.
Dediğim gibi kazayı hatırlamıyorum.Kazadan sonra çevredekilere, beni bir minibüsün sıkıştırdığını söylemişim (servis minibüsü herhalde, ordan hatlı minübüs geçmiyor) Ama hiç birşey hatırlamıyorum.Plakasını alan da yok herhalde.
Moto GP ye de gidemeyeceğim haliyle...
LÜTFEN ÇOK ÇOK DİKKATLİ OLUN.Trafiğin şakası yokmuş.İnsanın feleği şaşıyor vallahi...
ecmıs olsun dostum cok uzuldum gecen pazarda shell benzın ıstasyonunun ıcınde bende kaza yaptım cok kotu bır kazaydı ama simdı sagdızım cok kotu durumda bence bu shell lerde bı ugursuzluk var tekrar gecmıs olsun bır an once ıyılesırsın umarım:pale: :cat:

geçmiş olsun
kaliteli tam korumanın faydalarını bende gördüm
allah korusun ama bir gün lazım olabilir

geçmiş olsun arkadaşım. aman dikkat. canımızı yolda bulmadık. kaskımızı kullanmayı unutmayalım. biz motorcular herzaman kelle koltukta gideriz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun birdaha bizi inşalah böyle haberle üzmesin:)

gecmis olsun bundan sona daha dikkatli olalım arkadaslar 4 tekerlekli canawarların sakası yok

zafer dostum büyük geçmiş:rendeer: olsun çok üzüldüm böyle durumlarda benimde canım yanıyor umarım tekrarını ve daha büyüğünü yaşamazsın, yapabileceğimiz veya izmirde istediğin birşey olursa lütfen bildir.
sevgilerimizle,

çok geçmiş olsun:rendeer:

tırcıları biliyoruz da şimdi de minübüscüler mi başladı:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar