Bu işte bir yanlış anlaşılma var sanırım...
Fren merkezi kızaktan teker vidası gevşemedikçe çıkmaz çıkaramassınız...
Ama rulmanların haline bakacak olursak sanırım ustanın dediği gibi rulman dağılmasından ötürü ,
tekerlegin yalpalamasından dolayı çıkmış gibi duruyor...
Geçmiş olsun...
Kaliper vidaları gevşeme ya da sıkmama gibi durum varsa orası ayrı..
benim dediğim kızak pistonlarından çıkması için geçerli..
usta var usta var... genç, kendiside aktif motor kullanan insanlar ilk tercihimdir. 50TL fazla verir kafam rahat gezerim. bir vida yüzünden ölmeye yolda kalmaya gerek yok.
bende tam tersi, yaşlı burnunun üstünde gözlükleri olan mümkünse kel kıl kuyruk adamları tercih ederim. gençlerin aklı bi karış havada sürekli bişeyler unutuyor. kıl kuyruk mümkünse obsesif kompülsif bozukluk hastalığı olan ustaları bulmaya çalışırım. bunlar yaptığı işi 5 kere kontrol ederler. pek müşteriyle iletişimi iyi değildir ama işini çok iyi yaparlar.
konuyu açan arkadaşım büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ki vermiyorsanda bence ver ben öyle yapıyorum.
farklı bir bakış açısı
Bu usta işi çok enteresan aynı renkler gibi kimisi yaşlıda aradığını bulur kimi gencinde.
Kimsenin alnında ben buyum diyede yazmıyor haliyle Allah'a emanet yaşıyoruz.
Ustalar ustalar ... çok çektim ustalardankimisi motor markasından anlamaz kimisi ben buna bakmam der (neden acaba) kimisi prof. gibi anlatır icraat sıfır vs. uzayıp gidiyor
elinizin anahtar tutması gerek bu şartlar altında yalnız tabiki hepimiz herşeyden anlayamıyoruz mecbur işimiz düşüyor. Ne diyelim rabbim işin ehli Allah korkusu olan insanlar ile karşılaştırsın bizleri.
konuyu açan arkadaşım büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ki vermiyorsanda bence ver ben öyle yapıyorum.
farklı bir bakış açısı
Bu usta işi çok enteresan aynı renkler gibi kimisi yaşlıda aradığını bulur kimi gencinde.
Kimsenin alnında ben buyum diyede yazmıyor haliyle Allah'a emanet yaşıyoruz.
Ustalar ustalar ... çok çektim ustalardankimisi motor markasından anlamaz kimisi ben buna bakmam der (neden acaba) kimisi prof. gibi anlatır icraat sıfır vs. uzayıp gidiyor
elinizin anahtar tutması gerek bu şartlar altında yalnız tabiki hepimiz herşeyden anlayamıyoruz mecbur işimiz düşüyor. Ne diyelim rabbim işin ehli Allah korkusu olan insanlar ile karşılaştırsın bizleri.