- Konu Yazar
selam arkadaşlar
bayağıdır resim eklemiyorum, arada aldığım tek sudak oluyor ama oda eklenmeyi hakedecek büyüklükte deyil
dün akşam ailece piknik yapalım dedik, adanada en ideal yer adnan menderes bulvarı.tabi suyun kenarına gidipte olta atmamak bana yakışmazdı
sudak için rat ve iki dip oltası, sazan içinde iki küspeli iki saçaklı dip oltası aldım yanıma.ve dubara toplamak içinde ilk defa kepçe aldım.oysa epeydir yanıma kepçe almıyordum.kısmeti varmış demek
bir iki rat salladım fakat umut yok gibi, vazgeçtim.sazana devam ettim.dört oltamı salladım, ikisi mısır küspesi.1 saat sonra zilin hareket ettiğini gördüm, bu arada biz mangalımızı yapıyorduk.baktım zil hafif hafif oynuyor.ipe takılan otlar sallıyordur diye düşündüm.az bir zaman sonra zil artık bayağı çalmaya başladı.epeydir sazana uğraşmadığımdan unutmuşum zilin o heyecanını, hatırlamak güzeldi.hemen koştum biraz çektim baktım otların içinde belli yavaş yavaş çektim, otlardan kurtulunca büyük olduğunu belli etti.kepçe uzakta, hanıma seslendim yetiştir kepçeyi.balık kenara kadar gelmişti, hanım daha önce kepçe kullanmadığından birkaç denemede kaçıracak gibi olduk, ama en sonunda güzelce balığı sudan alabildik.3-4 kilo arası vardı.ve uzunca aradan sonra bayağı sevindirdi bizi.
mutfak tezgahını boydan kaplıyordu
darısıda diğer arkadaşlarıma olsun
mutfak tezgahını boydan kaplıyordu
darısıda diğer arkadaşlarıma olsun