o zaman hoşgeldin diyelim ilhan :rendeer: oltaya çıkıyormusun bu aralar:silent:
istersen buraya direk yükle daha güzel olur:cat: irfanview programıyla 800-600 yap sayfaya cuk oturur:cat:
aslında denize gitmeyi istiyorum ama malum bu aralar kriz davasına pek bi yere kıpramamam gerek:salut: , o yüzden göle sazana niyetliyim:cat:evet abiler balığa çıkıyorum en son denizde 3 kişi mezgite gitmiştik sağda 5lik pet şişedeki balıklar işte iyi çıkıyodu ama 2 gün önce gene gittik bişey çıkmadı walla.neyse bundan sonra göle devam gene.
denerim kardeş saol bilgi için:cat:
arkadaşlar havaların açması ile,
bizde brader ile ist terkoz kulakçayırı'na bır ugrayalım bakalım balık başlamışmı diye geçen pazar,
fakat sadece 5 mt ileriden atlayan sazan'a denk geldık,
ben bradere balıkçıl'ı gösteriyordum ve tam baktıgımız yerın önunden atladı,
rahat kol boyu vardı ama,
kulakçayırını bılen bılır,içinde ağaçların bulundugu göl'dür,
ağaçların sık oldugu yerde süreklı bu balık atlıyor,
ağaçlık oldugundanda kımse ağ atamıyor,
oltayada vurmuyor tabii,
aklınızda olsun sezon açıldığı zamanlarda mantarlı olta ile her biri 750 gr 1 kg civarı balık çıkıyor,
Hayde Rast Gele...
biz burada göle sudak avına gideriz, kepçeyle otların arasından yemlik dubara toplarız(yavru balık), turnada aynı yöntemle yakalanıyor sanırım.sonuçta oda avcı deyilmi:silent:
ben sazana küspeli olta atarım herzaman, arada yaylı yani hamur yapıştırılmış yay atarım.geçen gün kiloluk üzerinde çektim kurşunlu dip oltasıyla:cat:
keşke tuzlu su bizede yakın olsada harbi balık yesekBiz turnayı ya canlı gümüşle ya da kaşıkla yakalardık....
Buralarda tatlı su zor....Hep tuzlu...Mevsimi var denizin..Her zaman çıkmıyor...:cat::cat:
resimsiz inanmayız :cherry:zipkinci motorcu var burda:flower:
bi ara kızkalesinde yarım metrelik zargana yakaladım, o zaman bilmediğimden geri suya atmıştım:salut:Pazar günü kuzguncuğa indim belki birşey cıkardiye bir tane zargana tuttum o da dolma kalem gibi gecen hafta zargana yakalamışlar kilo kilo demekki bize kısmet değilmiş
ciddimisin :cyclopsan küspeyi neden yasaklamışlarki acaba, burada sazana küspesiz atan azdır, desene hep cezalık.gürsel küspeli hertürlü takım yasaklandı haberin olsun.jandarma istanbulda göz açtırmıyor
cok guzel bı sayfa acmıssın tebrıkler bende yaklasık 15 senedır balık tutyorum son ıkı senedır de tatlı balıkcılıgına merek sardım malum yaz geldı turnalar sazanlar yayınlar basladı gecenlerde yıne goldeydım 16 kusur tane sazan aldık bakalım hafta sonu yıne gole kacıcaz guzel gecıyo denızden daha ıyı hem kafa dınlıyoruz cadırımızı kuruyoruz atesımmızı yakıyoruz super gecıyo