Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya

bende olmasam balıkçılık diye bi olay kalmayacak sitede ha :pr: :queen:

topic canlansın

vallahi 7 yaşındayken makarasız tek sırıkla yakaladğım 26 iri sazanı hala unutamıyorum:cherry:

biraz sabır arkadaşlar helebir sezon açılsın benden çekeceği var o balıkların

:pale: olta deyince geçmişe gittim birden ilk okul çağlarımda yazları hep halamların yanında geçirirdim eniştemle her pazar darıca eskihisara balık tutmaya giderdik.okadar çok balık yakalardıkki anlatamam.hiç boşçekmezdi.bak şimdi duygularım kabardı birden geçmişe gidince
ne güzeldi ogünler offf of

vallahi 7 yaşındayken makarasız tek sırıkla yakaladğım 26 iri sazanı hala unutamıyorum:cherry:
sırıkla nasıl oluyor bi anlatıversen sana zahmet, yapabileceğimiz birşeyse bizde deneyelim:)
Vallahi ne diyelim işin erbabı olmuşsun artık helal olsun.:)
tamam tamam alkışa gerek yok :queen:
biraz sabır arkadaşlar helebir sezon açılsın benden çekeceği var o balıkların
resim görmezsek inanmayız ona göre:bounce:
:pale: olta deyince geçmişe gittim birden ilk okul çağlarımda yazları hep halamların yanında geçirirdim eniştemle her pazar darıca eskihisara balık tutmaya giderdik.okadar çok balık yakalardıkki anlatamam.hiç boşçekmezdi.bak şimdi duygularım kabardı birden geçmişe gidince
ne güzeldi ogünler offf of

bu topic sana gaz olsunda geri başla hocam.ilk sayfadan bak ne resimler var:cat:

sitemizin bir balıkçısıda coşkun kardeşim vardı(babaçi) hiç sesi çıkmıyor, acaba balık olayını bıraktımı:bounce:

sırıkla nasıl oluyor bi anlatıversen sana zahmet, yapabileceğimiz birşeyse bizde deneyelim:)

sırıkla derken olta ama makasarı yok.balık mantarı gömdümü oltayı havaya sertçe çekiyo kıyıya kadar.misinası biraz kısa oluyo .önce sertçe sağa-sola çekerek hayvanı yoruyosun.sonra yukarı doğru bi abanıyorsun kıyıya kadar çekiyosun.bu kadar:cat:

BU ARADA; ARKADAŞLAR OKLAMAYA (TURNA) GİDEN VARMI???

12 Yaşımdayken çaltıcağa gitmiştim.pek büyük değiller.avcum kadar işte.zaten 1 saatliğine gitmiştik.zevk olsun:)fotoğraflarını buldum buyrun;
my.php

buda gölden bir görüntü;
my.php
[/URL][/IMG]

böyle fotoğrafları bulunan arkadaşlar lütfen eklesinler.bayadır balığa da çıkamıyorum.özledim valla:):):p:p

Son düzenleme:
resimler bence olması gereken boyutta resme tıklatın ve imageshack sitesine girince gayet güzel bi şekilde açıyo.daha yeni kontrol ettim

slm arkadaşlar yeni farkettim bu bölümü bende balıkçıyım muhabetinize bende katılıcam bundan sonra.

slm arkadaşlar yeni farkettim bu bölümü bende balıkçıyım muhabetinize bende katılıcam bundan sonra.
o zaman hoşgeldin diyelim ilhan :rendeer: oltaya çıkıyormusun bu aralar:silent:
resimler bence olması gereken boyutta resme tıklatın ve imageshack sitesine girince gayet güzel bi şekilde açıyo.daha yeni kontrol ettim

istersen buraya direk yükle daha güzel olur:cat: irfanview programıyla 800-600 yap sayfaya cuk oturur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar