Yakında sezonu açıcam.... Görüşmek üzere.... :cat::cat:
Ahhahaa sezonu bunla açtıı::xs06::::xs06::
Yakında sezonu açıcam.... Görüşmek üzere.... :cat::cat:
evet dediğim gibi burnumun direği kırıldı:mrgreen:
bu gün yumurtalıktaydık.bizim adana mt olarak çadırlı kamp kurduğumuz yerde.bu kez ben, aile dostum şahin ve onun kaynı yusuf.
sabaha karşı 03 te uyandık 03:20 de arabayla gelip beni aldılar.bir gün önceden malzemeler ve yemler hazırdı.2 paket kırmızı kurt, 1 kilo karides almıştım.şunuda belirteyim kurda boşa para vermişim, karides çalıştı
cinsini bilen söylesin, ben tarança olarak biliyorum
![]()
çok güzel manzara uğur böceğim
![]()
MT FOREVER:cat:
![]()
öncesindede balıklar tutuldu ancak tahmin edersiniz her seferinde resim çekmek aklımıza gelmedi.
şahinimin çektiği kocaman bir balık
![]()
yusufumda boş durmadı.asıl bombası sonra:cat:
![]()
işte buda benim bombamgünün bombası yarım kiloluk bir çipura:cat:
![]()
arka plan manzara olarak süper çıkmış.yusufa teşekkür ediyorum bu güzel resim için:cat:
![]()
![]()
![]()
ve işte yusufun bombası.cinsini biz bilmiyoruz.köpek balığına benziyor ama sanırım farklı bir balık.videosuda var
![]()
denizden gün batımı manzarası
![]()
buda çipuramdan aldığım keyifin zoomlu hali
![]()
bu günkü macera böyle, darısı bir dahakine
RATGEGSİN:cat:
vaayy abim neresi orası yaw güzel balıklar yakalamışsınız tebrikler:cat:
yok kardeşim burda balık malıkr:
koca boğaziçini baştan sona dolaştım gördüğüm 3 tane istavritten başka bişe yok,takımları bile açmadım:salut:
valla körfez pis bizim izmirin.. ne kadar temizlendi deselerde.. azmı kefal tutttum.. ee kefalde fisliğe geldiği için boldu.. kedilere verirdim maksat zevk olsundu..
çok istiyorum şimdi tutmak zaman yok
Gürsel abi çipuralar deli bişi yaa deniz çipurası gibi balıkmı var... of of.. azım sulandı![]()
selam balıkçılar![]()
aleyküm selam daaaaa hani gecen cumatrtesi bişeyler yapıyoduk noldu güme mi gitii yaw:silent:
bende varım bende varım :queen: :queen: