- Konu Yazar
ölürsek belki gelirler;
Okuyanların arasında polis olan varsa k.bakmasın en baştan.
Oldum olası polisleri sevmem hatda son yaşadaığım olaydan sonra ( dün gece )
nefret eder oldum.
Gelelim mevzuya:
Gece evde oturuyorum 22:30 suları teras katında oturmaktayım çatıdan garip garip
sesler gelmeye başladı kedidir dedim aldırmadım 5 10 dakka geçmedi bu seslerin insan adımı olduğunu anladım
konuşma sesleride duyulmaya başladı dedim bir bakayım kapıyı açtım çatıya çıkıcam
ama gördüğüm olaydan sonra çıkmaya tırsdım açıkcası bizim ve karşı komşunun kapısının dürbünlerine
bant yapıştırılmış yerde çok ufak bir kan vardı ve merdiven vardı çatıya çıkış yolunda bu merdiven binada hiç yokdu bina
sakinlerinden biride değildi.
Çıkmak istemedim çünkü ney ile karşılaşcağımı bilmiyordum karşı komşu ve biz aile olarak biraz panik olduk
hemen telefona sarıldım 155 i aradım durumu aynen anlatdım
Memur; Buyrun
Ben ; iyi akşamlar kolay gelsin böle böle bir durum var.
Memur;Ekip yönlendiriyorum
Ben;Teşekkür ederim iyi çalışmalar
Aradan tam 25 dakika geçti ne polis ne bir haber öle bekliyoruz..
Tekrar aradım 155'i ekip göndercektiniz dedim böle böle dir durum var
Ekip gelmedi ben yönlendirdim ama tekrar irtibat kurayım 10 dakika orada olurlar dedi.
tamam ama çatıda biri var acele ederseniz sevinirm dedim. Çat telefonu kapadı.
gece boyu gene ne gelen ne giden sinir stres haf safhada sonra yapcak bir şey yok diyerek
yanıma aldım bi zopa çıkdım yukarı çatıya ney ile karşılaşcam hiç bir fikrim yok ama kimse yokdu bu seferde yukarda
çatının kapağı açık bir kaç tuğla düşmüştü yukarı uzatdım kafamı kimse yok dedim iyi rahat uyicaz gece her halde yan binaya geçtiler
binalar dib dibe ve çatı mesefeleri aynı çünkü.
Şimdi sorarım ben;
- Her köşe başında kimlik sorup kraldan çok kralcılık yapan polis
- Suçsuz öğrencileri joblayan biber gazı sıkan polis
- Her türlü rüşveti alan polis (Hepsi değil ama neyin ne olduğunu herkez biliyor)
- NEREDELER ARADIĞIMIZDA GELMESİ İÇİN BİZİM İLLA ÖLMÜŞ YADA YARALANMIŞ OLMAMIZMI GEREKLİ.ya orda bir hırsız ya tecavüzcü olsaydı ya terör suçlusu olsaydı bize veya komşulara zarar verseydi?
bunları şunun için yazdım başınıza bu tarz bir durum gelirse aramayın polis falan kendi
işinizi kendiniz görün zaten gelen giden olmuyor.
Okuyanların arasında polis olan varsa k.bakmasın en baştan.
Oldum olası polisleri sevmem hatda son yaşadaığım olaydan sonra ( dün gece )
nefret eder oldum.
Gelelim mevzuya:
Gece evde oturuyorum 22:30 suları teras katında oturmaktayım çatıdan garip garip
sesler gelmeye başladı kedidir dedim aldırmadım 5 10 dakka geçmedi bu seslerin insan adımı olduğunu anladım
konuşma sesleride duyulmaya başladı dedim bir bakayım kapıyı açtım çatıya çıkıcam
ama gördüğüm olaydan sonra çıkmaya tırsdım açıkcası bizim ve karşı komşunun kapısının dürbünlerine
bant yapıştırılmış yerde çok ufak bir kan vardı ve merdiven vardı çatıya çıkış yolunda bu merdiven binada hiç yokdu bina
sakinlerinden biride değildi.
Çıkmak istemedim çünkü ney ile karşılaşcağımı bilmiyordum karşı komşu ve biz aile olarak biraz panik olduk
hemen telefona sarıldım 155 i aradım durumu aynen anlatdım
Memur; Buyrun
Ben ; iyi akşamlar kolay gelsin böle böle bir durum var.
Memur;Ekip yönlendiriyorum
Ben;Teşekkür ederim iyi çalışmalar
Aradan tam 25 dakika geçti ne polis ne bir haber öle bekliyoruz..
Tekrar aradım 155'i ekip göndercektiniz dedim böle böle dir durum var
Ekip gelmedi ben yönlendirdim ama tekrar irtibat kurayım 10 dakika orada olurlar dedi.
tamam ama çatıda biri var acele ederseniz sevinirm dedim. Çat telefonu kapadı.
gece boyu gene ne gelen ne giden sinir stres haf safhada sonra yapcak bir şey yok diyerek
yanıma aldım bi zopa çıkdım yukarı çatıya ney ile karşılaşcam hiç bir fikrim yok ama kimse yokdu bu seferde yukarda
çatının kapağı açık bir kaç tuğla düşmüştü yukarı uzatdım kafamı kimse yok dedim iyi rahat uyicaz gece her halde yan binaya geçtiler
binalar dib dibe ve çatı mesefeleri aynı çünkü.
Şimdi sorarım ben;
- Her köşe başında kimlik sorup kraldan çok kralcılık yapan polis
- Suçsuz öğrencileri joblayan biber gazı sıkan polis
- Her türlü rüşveti alan polis (Hepsi değil ama neyin ne olduğunu herkez biliyor)
- NEREDELER ARADIĞIMIZDA GELMESİ İÇİN BİZİM İLLA ÖLMÜŞ YADA YARALANMIŞ OLMAMIZMI GEREKLİ.ya orda bir hırsız ya tecavüzcü olsaydı ya terör suçlusu olsaydı bize veya komşulara zarar verseydi?
bunları şunun için yazdım başınıza bu tarz bir durum gelirse aramayın polis falan kendi
işinizi kendiniz görün zaten gelen giden olmuyor.