- Konu Yazar
büyük şehirlerde ve yoğun trafiğin olduğu her yerde hayatta kalmanın yollarından bazıları ve çözümleri..... panelvan tabir edilen kapalı kasa kamyonetler,açık kasa kamyonetler,ticari minibüsler (dolmuş) diğer mal taşınan minibüs-kamyonlar-ticari taksiler(sarı renkliler) modifiye edilmiş veya edilmemiş tüm eski hurda görüntüsündeki araçlar bunları gördüğünüzde daha dikkatli olun.gözlerinizi 4 açın. çünki bu araçları kullananlar çoğunlukla bir trafik cezası yediklerinde veya bir kazaya karıştığında hiç bir para ödememektedirler. çalıştıkları şirketler tüm tüm masrafları karşılamaktadır.hal böyle olunca adam kırmızıda da geçer sürat te yapar motorunda üzerine sürer, yayanında, nasıl olsa ceza yazılınca ödemeyecek (burdan güç almaktadır) onun yaptığı suçun cezasını müteselsil olarak şirket ödeyecek...suçu yapan şöför cezayı ödeyen aracın sahibi. adalete bakın ( oğlum cinayet işlesin, hakim beni içeri atsın gibi) kazaları önelemenin yollarından 1 tanesi suçu işleyene ödeteceksin ki caydırıcı olsun. motor kullanırken ölmemenin yolları mutlaka daha fazladır. sizin önerileriniz nelerdir.bugün ankaradaki kafa kopma ile sonuçlanan kazadan sonra yazma ihtiyacı duydum.orda da minibüs olayın içinde
en başta ben bu araçlar yüzünden ölmek istemiyorum. mümkün olduğunca bu araçlardan uzak duruyorum. peki abi taktiği yani
en başta ben bu araçlar yüzünden ölmek istemiyorum. mümkün olduğunca bu araçlardan uzak duruyorum. peki abi taktiği yani
Son düzenleme: