Olmaz ki...Sele de Böyle de Yatılmaz ki !!!

Konuyu, buna benzer açtığım topic direkt kitlendiğiden bana verilen yetkiyle hortlatıyorum.

bir iki damla sirke damlatın kedileri uzak tutar :cat:

Hocam sirkeleri neyere sürelim? Şimdi seleye süreceğim bu sefer ben de sirke gibi kokacağım.:)
Birisi sinek ilacı sıkın demiş. Sinek ilacının etkisi çok az. Brandayı çekip, içeriye şöyle bir fıııs diye sıkıyordum. Maksat kokudan rahatsız olup kaçsınlar yoksa zehirlemek değil:p Tabii arada her zaman değil.

Bu ara benim kediler sadece yağmur zamanı, seleye yatıyorlar. Sele çamur ve tüy içinde kalıyor, işiyorlar mı hiç bilmiyorum ama düşüncesi bile kötü:queen:

Bir de seleye çıkarken krenajları çiziyorlar, daha yeni boyattıydım :pr:

Son düzenleme:
Havalı tüfek olayı cok anlamsız ve canice bir yaklaşım .resmen kınıyorum ...HAVALI TÜFEKLE CANLI BİR HEDEFE ATIŞ YAPMAK YASALAR ÇERÇEVESİNDE SUÇTUR .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu da benim başımdaki motorcu kedi, rahatlığa bak ayaklarını da yaymış,altına mecbur döşek atıyorum her akşam.:mrgreen:

Hocam ne güzel düşünmüşsün hiç aklıma gelmezdi! :) hemde koltuk çamurlu pati izinden kurtulmuş oluyor.

motorLarın Başına Köpek Bağlıyalım Kediler Gelmesin :p:p

Denedim. Motorumu komşunun köpeğinin yakınına bıraktım özellikle. Çaınmasın diye bırakmıştım ben ama sabah kalktığımda karşılaştığım manzara çok kötüydü. Bana yeni br ön fren hortumu, ön çamurluk ve zincir muhafazasına mal oldu... :)

Şerefsiz akşama kadar yatıp başına kemirmiş makinayı... :)

bende bıktım her defasında tavuk gibi kişelemekten :cherry: iyi tamam yat ama tutup tırnaklarını törpülüyolar ya koparıyom yaygarayı önüme takıp kovalıyom 5 dakka geçmiyo gene aynı görüntü :) motordan önce arabada daha beteri oluyodu,arabayı yıkayıp siliyorum terim kurumadan arabanın üstüne çıkıp cirit atıyolar çamur olyo tellerim atıyodu zor kullanasım geliyodu :cherry:

Motorumun bir müdavim kedisi var. Ben apartmanın bahçesinde parkederken o da motorun üstüne atlama pozisyonu alıyor ben daha oradayken :)
Hiç şikayetçi değilim, istediği gibi kurulsun kerata :)
O çamurlu pati izleri için artık mutlaka çantada bir bez bulunduruyorum. Pati izi silme bezi :mrgreen:

Yani kısaca kedi ile yaşamaya alışmak lazım öyle mi?

Ben bir sirke işini deneyeyim, olmazsa bakacağız artık bişiler. Selenin üstüne döşek, sele silme bezi,...

Sabah bu manzarayı görünce bir kaç kare alayım dedim...Kedinin rahatlığı gamsızlığıda görülmeye değer...motorun sahibi bile bu kadar huzurla binmemiştir makinasına...Kedi bile scooter keyfi yaşıyor maşallah...ne uğraşsın vitesli motorla...:mrgreen:ama makina Malagutı 500 cc...sele desen koltuk gibin...:p

SANY0570-1.jpg

SANY0569-1.jpg

SANY0571-1.jpg

SANY0572-1.jpg

"ne var leyn..toz ol .." bakışı...

SANY0573-1.jpg

SANY0574-1.jpg

SANY0575-1.jpg

SANY0576-1.jpg

SANY0577-1.jpg

SANY0578-1.jpg

Aklıma Orhan Velinin mısraları geldi...:p

Olmaz ki!
Böyle de yatılmaz ki! :queen:

SANY0572-1.jpg

pati izlerinden anlaşılacağı gibi mekana izinsiz giriş yok...:)

Metehan abi kedicik sana poz vermiş uyku sersemi senden nasıl korkmadı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar