Olmaz Deme Oluyor...

Arkadaşlar 150 Cc Bir Scooturum War Motorun Silindirinde

Problem Wardı Silindir-Piston Değiştirdik Neyse Buraya Kadar Bi Sıkıntı Yok Asıl

Sıkıntı Şurda Başladı Silindiri Değiştirdikten Sonra Motorda Acayip Bir Yakıt Artışı

Oldu Yani Hemde Aşırı Derecede 5 Tl Benzin İle Anca 25 Km Gide Biliyorum Buda

Üzücü Bi Durum Neyse Motosikleti Yapan Arkadaşımı Aradım Sordum Dedi SUBAB

Ları Ben Biraz Salık Bırakmıştım Ondan Yapa Bilir Dedi Görmeden Bişey Diyemem

Dedi Ama HavaFlitreside Takılı Deil Oda Etkiliye Bilir Dedi Getir Bi Bakalım Dedi

Ama Benim Sormak İstediğim SUBAB ların GEVŞEK Bırakılması Yakıtı Etkililer Mi?

Etkiler tabiki yakıt yanmadan odadan çıkıyordur. Hatta motorun gidişi düşebilir bu yüzden.

şu an motor rodaj zamanında haliyle fazla yakıyor hava filtren takılı deil buda yakıtı arttırıyor subap ların ayarlı deil buda yakıtı artıyor ee sen dua et 25 km gitmişssin :)

Sorunu Hayla Çözülmedi Debriyaj Ayarı Hava Ayarı Yapıldı Subab'lara Bakıldı Ama Hayla Fazla Yakıyor Ve Bu Sorun Silindir Değiştikten Sonra Başladı Kafayı Yiycem ya.

motorun rodaj da dostum parçalar alışana kadar bir süre böye devam edecek bende de asya 150 t1 var silindir piston değiştirdim hem çekişten düştü hemde fazla yakıyordu rodaj bitiminde işten anlayan bir ustaya götür subap ayarı yaptır düzelir

benim rodaj bitti gerekli ayarlamalar yapıldı yakıt tüketimi düştü çekiş problemide ortadan kalktı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar