Ölen eşe son görev

Çok dramatik bir durum. Yorum yapmadan önce hatırlamanız gereken şey şudur ki enbüyük etken koşullar. Bu adam elbetteki böyle olsun istemezdi ama elinden gelenin en iyisi bu olsa gerek.

cin_depremmotor.jpg

Çin'de yaşanan 7.8'lik deprem felaketinin ardından her gün yeni bir dram fotoğrafı geçiyor ajanslardan.

Fotoğrafta depremzede bir Çinli enkaz altından ölü olarak çıkarılan eşini arabası olmadığı için bindiği mobilette kendine iple sıkı sıkı bağlayıp cenazesini kaldırmak üzere evine götürüyor.

Son düzenleme:
bu adam karısını hiç sevmiyormuş herhalde , çok kötü bir görüntü bu :farao:

ne alakası var bence tam tersi yani arabası yok kalkıp o faciada nakliyeci yada ambulans flnmı ayarlıyıcak:farao:

bu adam karısını hiç sevmiyormuş herhalde , çok kötü bir görüntü bu :farao:

99 Golcuk depreminde imkansizliklar yuzunden kepce (excavator) ile cukur acip, kefenli kefensiz ustunu kirecle kapatip torensiz, duasiz topluca insanlari gomdugumuz (zorunda kaldigimiz) gunleri unutma bence...

Bu adam onca imkansizlik arasinda evine (depremden yikilmadiysa tabi) goturup, bir toren yapabilecek en azindan. Her ne kadar soguk ve acimasiz gorunsede aslinda acikli ve duygusal ve tabiki travmatik bir durum.

yazık ya o adamın o anki ruh durumunu biz hayal bile edemeyiz allah yardımcıları olsun

vallahi yazık onu bırak o kadını taşırken inanılmaz kötü olur adam ya.

nasıl bir psikolojidir o anda yasadıgı ben olsam kafayı sıyırırdım deli olurdum allah korusun hepimizden ...

Osmaniye İl Temsilcisi
Bu durum bizim burdan gördüğümüz kadar basit değil, çok zor bir durum, dünyanın neresinde olursa olsun, hangi dili konuşursa konuşsun, hisler, duygular aynı, nihayetinde o bir insan, nihayetinde o bir eş, çok acı bir tablo, tabiki bunlar bizim görebildiklerimiz, yürekleri dağlayan ama bizim göremediğimiz neler yaşanıyor kim bilir orda. Rabbim yardımcıları olsun.

ben şahsen çin'in bunu hakettiğini düşünüyorum kusura bakmayın ama global düşünemiyorum. nedenini herkes çok iyi biliyor. kendi binalarını bile kalitesiz adi malzemeden yapan bi millet işte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, kötü bi durum... :pale:

müslüman olmayana ALLAH rahmet eylesin denmez ama içimden geldiği için bende demek istiyorum ALLAH rahmet eylesin çok acı verici bi durum işin garip tarafı dün gece rüyamda ölen eşini motosikletle götüren birini görmüştüm..:salut::salut:

müslüman olmayana ALLAH rahmet eylesin denmez ama içimden geldiği için bende demek istiyorum ALLAH rahmet eylesin çok acı verici bi durum işin garip tarafı dün gece rüyamda ölen eşini motosikletle götüren birini görmüştüm..:salut::salut:

yanılıyorsun dostum allah rahmet eylesin denir çünkü inanan insan yuce mevlasından istekte bulunuyor ama allaha inanmayan insan onu diyemez çünkü varlığına inanmadığı için rahmette dilemez

allah rahmet eylesin çok zor bi durum kimsenin başına vermesin

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ben şahsen çin'in bunu hakettiğini düşünüyorum kusura bakmayın ama global düşünemiyorum. nedenini herkes çok iyi biliyor. kendi binalarını bile kalitesiz adi malzemeden yapan bi millet işte.

o şidette ve okadar uzun süren sarsıntıda hangi bina sağlam kalacak? okadar insan ölmeyi nasıl hakeder, bu nasıl vicdandır:pr:
bizim 99 depremindede ölenler haketti ozaman ölmeyi. çürük binalarda niye oturuyolardı dimi.
bişeyler yazmadan önce bi düşünün lafın nereye gittiğini

hakikaten çok zor bi durum. ama ne mutluki o bayana ölümünde bile bukadar sevebilen bir eşi varmış. belkide eşini taşırken kendi hayatınıda riske atıyo ama yinede bırakmamış insanın içini acıtan bi görüntü. rabbim yardımcıları olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar