Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı kullanıcıya ait izlenme ve yorumlanma oranı düşük olan başlıklar konu dışına aşırı yüklenme ve önemli olan konu dışı mesajların alt sıralarda kalması sebebiyle birleştirilmiştir.
ilk yazı çok dokunaklı, bi an için ağlamaklı oldum. Sanırım gerçek bir olaydan alıntı.
(Alıntı) yazısını görünceye kadar bunların sana ait olduğunu düşünerek ne yazabilirim, böyle bir aşka ne yazılır diye düşünüp duruyordum. Güzel paylaşım sağol.
walla ne yalan söleyim bende ilk yazının sana ait olduğunu zannettim,senin başından geçti zannettim ama bereket değilmiş sewindim.neden dersen sonucda bu ortamda kimse birbirini tanımıyor ama ben tanısamda tanımasamda kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemezdim.ale:
hatta keşke rastlamsaydım bu konuya diye düşünüyorum.Aşığım ya ondan olabılır belkide bilmiyorum kötü oldum walla şimdi.
seninde alacağın olsun nerden cıktı ki şimdi bu topıc
amaç üzmek değil yaşamın kısa olduğunu belirtmekti bazen bişeyleri bekletebiliyosunuz işte bunlar sevdiğiniz olmasın gerçekten yoksa bi gün elinizden böyle kayıp gidiyor eğer sen değer verip verdiğin değerin karşılığını görüyosan ne güzel sana... üzülmeyin arkadaşlar ya :silent::salut: