öldür beni anne

bu okuduğum 4.cü açılım eline sağlık güzel yazıyorsun..hayatın yazını bitirmiş biz orta yaşlılara bir anda olsa hayatı sorgulatıyorsun..bu gidişle sen bize motor değil edebi paylaşımlar için yazacaksın:)allah işini rast getirsin bahtını açık etsin

haşa abicim ne demek sizden öğreneceğimiz çok şey var elbette bakın o doğru aslında motodan pek anlamıyom :) ama bu tür konularda elimden geldiği kadarıyla Allah izin verirse yazıcam inşallah Allah sizinde işinizi rast getirsin:):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynını hoca bize lise sonda yaptı.Çok anlamlı vcay be dedirtecek cinsten bişe...

aha açılan 3.topik..anlaşıldı senden motorla ilgili değilde kültürel istifade edeceğiz..yazdığın olay kadercilik ki ben sıkı sıkıya neden allahım diyenlerden değilim..herşeyde bir hikmet her yapılanda bir güzellik vardır bilmediğimiz..her insan alnına yazılan takdirini yaşar..ölümde ve yaşamda sebebler farklıdır..fakat o olacak olan muhakkak olur..zira insan oğlunun başına allahın takdirinden başkası gelmez..allah hepimize hayırlı kaderler nasip etsin..AMİN

amenna rabbim ne demişse o olur elbet bizde vardır bi hayır deriz amin öyle olsun abi okuduğun ve yorumladığın için çok teşekkürler:):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
BeBiŞ Ellerine Sağlık Paylaşım İçin Teşekkürlerr :)

Oldum olası böyle şeyleri çok severim.Güzel paylaşımlarınız var hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.İyi de siz yeni üyesiniz bi sizi tanıyalım dimi?:)

ŞiMDi ben 10 muyum 1000 miyim :cherry: TRilyonlara kadar yolu war :queen:

küçük bir tebessüm

Küçük Bir Tebessüm
Küçük kız, hüzünlü bir yabancıya gülümsedi. Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı. Hemen bir not yazdı, yolladı. Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garson kıza yüklü bir bahşiş bıraktı. Garson kız ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu.
Akşam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı. Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki. İki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti. Karnını ilk defa doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki tek odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titreşen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi.

Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar koşuşturdu. Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Bir yangın başlıyordu. Dumanı koklayan köpek öyle bir havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman halkı. Anneler, babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp, ölümden kurtardılar.

Bütün bunların hepsi, beş kuruşluk bile maliyeti olmayan bir TEBESSÜMÜN sonucuydu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ellerine Sağlık BeBiŞ :) Paylaşım İçin Teşekkürlerr :)

unutuğumuz bazı şeyleri bize yeniden hatır latığın için teşekür ederim yazıların çok güzel paylaşım için sağol.

daha önce eşim anlatmıştı unutmuşum aradan geçen sürede
ilkez dinler gibi okudum.
gittim eşimede anlattım oda unutmuş ve ilkkez dinler gibi mutlu oldu
sen bizi mutlu ettın allahda senı mutlu etsın teşekürler.

sonuna kadar büyük bir heyecanla okudum :wiinkk:
keşke bu yazı sayfalarca sürdürülebilseydi ...
düşünsenize bir tebessüm ya :)
ben de elimden geldiğince çöpçü amcalara kolay gelsin demeye çalışırım.
sanki ben onlara selam verince mutlu oluyorlarmış gibime gelir.
paylaşım için teşekkürler :rendeer:

çok tşkr ederim yorumlarınız için Allah hepimizin yüzünüzü güldürsün inşallah bişeyleri hatırlatabildiysem ne mutlu bana :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar