old schooll sprınger forks & frame

merhaba arkadaşlar
elimde birçok şase ve forks "çatal" projesi var
bunları hayata geçirmek istiyorum.
ankara da bana yardımcı olabilecek beraber bişeyler üretebileceğimiz kimse varmı?
Ortak arıyorum:)

garaj olabilir varsa
dükkan veya depo tarzında bir çalışma alanıda tutulabilir
el takımı mevcut yalnızca kaynak makinesine ihtiyacımız olucak(tig)

motor aksamından anlamıyorum söküp dağıtamam ve toplayamam
mekanik kısımları ilgi alanımda şase depo çatal maşa forks ne derseniz artık
uzun zamandır bilgi topluyorum belgesel izliyorum araştırma yapıyorum hiç kopmadım bu işten ve araştırmaktan diyebilirim

ben sıfırdan motosiklet üretmekten bahsetmiyorum tabi ekonomik olarak pek müsait olmadığımızı düşünerek
amacım eski motorlara yeni bir görünüm kazandırabilmek
kırılmış bir oyuncağı yani şasesi yamulmuş deposu delinmiş gidonu eğilmiş bir motosikleti tekrar hayata döndürebilmek

tabi hayal edildiği gibi..

Bunun gibi şeyler mi düşünüyorsun
custom-suzuki-gs550-6-625x625.jpg

custom-suzuki-gs550-10-625x417.jpg

custom-suzuki-gs550-7-625x417.jpg

bikeexif'ten buldum wimoto yapımı suzuki gs550 miş.Çalışır yürürmüş :D
Rodajı bilemedim gülmeyen suratcım ya son giriş 1 ocak ?

merhaba arkadaşlar
elimde birçok şase ve forks "çatal" projesi var
bunları hayata geçirmek istiyorum.
ankara da bana yardımcı olabilecek beraber bişeyler üretebileceğimiz kimse varmı?
Ortak arıyorum:)

garaj olabilir varsa
dükkan veya depo tarzında bir çalışma alanıda tutulabilir
el takımı mevcut yalnızca kaynak makinesine ihtiyacımız olucak(tig)

motor aksamından anlamıyorum söküp dağıtamam ve toplayamam
mekanik kısımları ilgi alanımda şase depo çatal maşa forks ne derseniz artık
uzun zamandır bilgi topluyorum belgesel izliyorum araştırma yapıyorum hiç kopmadım bu işten ve araştırmaktan diyebilirim

ben sıfırdan motosiklet üretmekten bahsetmiyorum tabi ekonomik olarak pek müsait olmadığımızı düşünerek
amacım eski motorlara yeni bir görünüm kazandırabilmek
kırılmış bir oyuncağı yani şasesi yamulmuş deposu delinmiş gidonu eğilmiş bir motosikleti tekrar hayata döndürebilmek

tabi hayal edildiği gibi..

Güzel bir proje ve başarırsanız güzel bir meslek dalı. Ülkemizde de pek yapılmayan işler bunlar, otomotivde bir kaç firma var ancak motosiklette zayıfız.

Dürüstçe yapabileceğiniz ve yapamayacağınız şeyleri belirtmeniz güzel, bu kafası çalışan ve kendini geliştirmeye aday insan göstergesidir bana göre. Dünya üzerinde herşeyi tek başına yapabilecek bir insan yok Türkler dışında, iddiamız hep bu yönde dolayısıyla bir cacık olmuyor genelde projelerden. Tek başına şase, depo ve çatal bile çok fazla. Öncelikle en sevdiğinizle başlamanız daha mantıklı olacaktır.

Benim şahsi tavsiyem, malum bizde dosya, kayıt yani legal işler biraz masraflı ve çetrefilli bu yüzden şaseden ziyade depo ve çatalla başlamanız daha mantıklı olacaktır.Şaseyi kayıt altına almak sizi ve kullanıcıyı uğraştıracak işler ancak depo ve çatal değişimini rahatlıkla yaparsınız.

Şimdiden başarılar ve büyük kolaylıklar diliyorum. Bu sektörde işe yeni başlamış ve güvenlik ekipmanı üreten ve satan biri olarak işin zor diyorum ancak pes etme, çabalarsan sonu güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar