Olaylar Olaylar...

Konuyu çarpıtmayın. Park yasağı olan yere 50 araç parkedınce yasak ortadan kalkıyor mu? Dönüp plaka verdiğin adama söyledin mi, Hatalı parkederek yolu daralttığını? Videoyu tekrar incele sen bile zor sıgıyorsun yola. Otobüs şoförü ne yapsın? Karşıdan da araclar gelirken 6tonluk aracı sığdırmaya uğraşıyor.
Amaç muhalefet olmak değil, her videoda hatalı sürücüleri gösteriyorsun ama hiçbiri tek kusurlu değil.
Örn kırmızı minibüs... Öküzlük yaptı kırmızıda geçti, sola döndü. O ana kadar hatalı ama Artık yol onun!!! neden göre göre sağına giriyorsun, gelse de çarpsa der gibi kör noktada ilerliyorsun.
Biraz özenti var galiba Avrupalı motorcuların kanallarını şu açıdan incele, adamlar trafikteki hataları gösteriyor ama bile isteye üstüne gitmiyor, kavga çıkarmıyor.
Umarım iyi niyetle söylediklerimi dikkate alırsın.

videoların tamamını seyrettim. video düzenlemesi de çok güzel olmuş. yalnız çok fazla makas atıyorsun gibi geldi bana. dikkatli olmak lazım. kazasız belasız sürüşler..

Konuyu çarpıtmayın. Park yasağı olan yere 50 araç parkedınce yasak ortadan kalkıyor mu? Dönüp plaka verdiğin adama söyledin mi, Hatalı parkederek yolu daralttığını? Videoyu tekrar incele sen bile zor sıgıyorsun yola. Otobüs şoförü ne yapsın? Karşıdan da araclar gelirken 6tonluk aracı sığdırmaya uğraşıyor.
Amaç muhalefet olmak değil, her videoda hatalı sürücüleri gösteriyorsun ama hiçbiri tek kusurlu değil.
Örn kırmızı minibüs... Öküzlük yaptı kırmızıda geçti, sola döndü. O ana kadar hatalı ama Artık yol onun!!! neden göre göre sağına giriyorsun, gelse de çarpsa der gibi kör noktada ilerliyorsun.
Biraz özenti var galiba Avrupalı motorcuların kanallarını şu açıdan incele, adamlar trafikteki hataları gösteriyor ama bile isteye üstüne gitmiyor, kavga çıkarmıyor.
Umarım iyi niyetle söylediklerimi dikkate alırsın.

doğru diyosun çarpıp kaçan adamda da benim biraz hatam var :D benim plakayı vermem deki amaç çarpan kişinin kaçmasına gıcık olmam dı. Eğer sizin dediğiniz gibi park eden araçlar suçluysa ki 50 metre gerideki trafik polisi çıt sesini çıkarmıyordu. bulunduktan sonra zaten hatasız oldugu ıcın masrafı karşılamaz neden bu kadar taktın ki bu konuya ? ben sadece kaçan 2. tarafı belirttim gerisi devlete adalete kalmış.

gerçekten şu mesajları inanarak yazıyorsanız Allah ıslah etsin ne diyim :D gelse de çarpsa diyomuşum :D

Hiç avrupa ülkesinde bulundunuz mu merak ettim ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

videoların tamamını seyrettim. video düzenlemesi de çok güzel olmuş. yalnız çok fazla makas atıyorsun gibi geldi bana. dikkatli olmak lazım. kazasız belasız sürüşler..

teşekkür ederim size de

Son düzenleme:
2yada 4 teker üstünde 1000.000 km yaptıktan sonra dön ve bu konuyu tekrar oku. Yeterince tecrübe edindiğin zman ne demek istediğimi anlarsın. Burada iki satırda anlatılacak şeyler değil. Yolun açık olsun...

Güzel kanal, motorcu Vloggerların arttığını görmek güzel :) Abone oluyorum.

teşekkür ederim. Daha bişey yapamadım zamanla inşallah faydalı şeyler yapıcam. Şuan nedir ne değildir bölümündeyiz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Biraz da gülelim :)

teşekkürler. Mikrofon arıyorum tavsiyen önerin varsa sevaba girersin :) Orjinal egzoz var üzerinde 12-13 bin den sonra güzel ses çıkarıyor. Tek silindire açık egzoz takıp etrafa rahatsızlık vermeye gerek yok bence :)

Geçen arkadaş evde bulmuş aiva'mı ne yaziyordu test ettik eskiydi baya ona rağmen iyiydi bende aramaya başladim şimdi iyi birşey bulursan sende bana haber et makbule geçer:)

Yakın yerlerde oturuyoruz, videoları keyifle izledim.

Bazı yerlerde gereksiz münakaşaya ve riske girdiğini düşünüyorum.

Yola çıkan dobloyu gördüğün halde frenlemek yerine aracın sağından yola önce kendini atmak bir tepki sayılmaz. O dangalak virajı geniş alırsa sana dokunabilir. Veya adama arkanı dönüp tepki göstereceğim diye kaza yapabilirsin.

e5'te mecidiyeköy sapağı tarafında sağdan yola giren araç (3.videoda fluence sanırım) ile tartışmaya girmene de hiç gerek yoktu tamamen senin tedbirsizliğin.

Oynaşalım dediğin Gt250'i sapak ayrımında yakalaman komik olmuş :mrgreen:

Gsx-r600 hastasıyım bu arada :)

Yakın yerlerde oturuyoruz, videoları keyifle izledim.

Bazı yerlerde gereksiz münakaşaya ve riske girdiğini düşünüyorum.

Yola çıkan dobloyu gördüğün halde frenlemek yerine aracın sağından yola önce kendini atmak bir tepki sayılmaz. O dangalak virajı geniş alırsa sana dokunabilir. Veya adama arkanı dönüp tepki göstereceğim diye kaza yapabilirsin.

e5'te mecidiyeköy sapağı tarafında sağdan yola giren araç (3.videoda fluence sanırım) ile tartışmaya girmene de hiç gerek yoktu tamamen senin tedbirsizliğin.

Oynaşalım dediğin Gt250'i sapak ayrımında yakalaman komik olmuş :mrgreen:

Gsx-r600 hastasıyım bu arada :)

yakınmıyız görürsen bi el et iki muhabbet edelim dostum :) gsxr vurduruyomuş ama yinede sen bilirsin :D :D :D

hangi düzenleme programını kullanıyorsun kardeşim

sony vegas pro 13 - adobe photoshop cs5 - camtasia studio

Videolar güzelmiş devamını bekliyoruz :)

Teşekkür ederim devamı gelecek inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

Geçen arkadaş evde bulmuş aiva'mı ne yaziyordu test ettik eskiydi baya ona rağmen iyiydi bende aramaya başladim şimdi iyi birşey bulursan sende bana haber et makbule geçer:)

İyi bişey bulursam söylerim :) Ama önce lastikleri değiştirmediysen tavsiyem var ? :D

Rosso2 kullanıyorum yıllar'dır senin tavsiyen hangisi merak ettim şimdi

Ya adama etmediğiniz laf kalmamış hepinizin sürüşü 4-4lük 10 numara 5 yıldız sanırım.
Kör noktada 11 saniyeyi saymışsınız, otobüsün plakasını vermesine takılmışsınız 120ye tü kaka deyip genişten alarak attığı makaslara oldukça güzel giydirmişsiniz, eyvallah.

Amaaaa öyle bir yazmışsınız ki, izlediğim videoları unuttum ve 30 dakikalık "horror story" canlandı gözlerimde :)

DURUN DURUN ALINTILAMAYIN, BEN HAKSIZIM BOŞVERİN, O DA HAKSIZ :) Şimdi çıkabilirsiniz

Ya adama etmediğiniz laf kalmamış hepinizin sürüşü 4-4lük 10 numara 5 yıldız sanırım.
Kör noktada 11 saniyeyi saymışsınız, otobüsün plakasını vermesine takılmışsınız 120ye tü kaka deyip genişten alarak attığı makaslara oldukça güzel giydirmişsiniz, eyvallah.

Amaaaa öyle bir yazmışsınız ki, izlediğim videoları unuttum ve 30 dakikalık "horror story" canlandı gözlerimde :)

DURUN DURUN ALINTILAMAYIN, BEN HAKSIZIM BOŞVERİN, O DA HAKSIZ :) Şimdi çıkabilirsiniz

images

Oyle deme motorlariyla seritlerinde giden kimseye korna calmayan onune atlayan, skistiran insanlara pardon sen kirmizida gectin ama hata benim. Ben kör noktadayim diyen inanilmaz sakin insanlar :) keske. Butun dunya buna inansa bir inansa hayat bayram olsaa :D

dostum son eklediğin video çok güzel olmuş,böyle eğlenceli şeyleri çok seviyorum. yenilerini bekliyorum, lütfen dikkatli kullan. sağlıcakla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar