-Olay Kitap- Murat Boz'un mu? TV'deki Canlı Yayında Şok İdda!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçtiğimiz aylarda isminden sıkça söz ettiren 'olay kitap' başlıklı "Ben Kızların Kitabını Yazdım" adlı kitap geçen hafta bir Televizyon kanalına

Konu oldu.

Sunucu ilk olarak Murat Boz hakkındaki haber'i okudu ve ardından olay kitap hakkında bilgi vermeye başladı.

Derken Sunucu ile konuğu arasında ilginç bir muhabbet başladı. Sunucu kitabı yazanın ve içeriğinin belli olmadığını söyleyince konuk kişi bir

önceki haberden yola çıkarak kitabın Murat Boz'a ait olabileceğini sözledi...

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Mq61Nu7Jzow[/YT]

işte programın youtube'da yayınlanan görüntüleri

Kanalın Şovmen'i çok farklı bir anlatışa-yoruma sahip :D

o da kitabı çok merak etmiş, sitelerdeki yorumları toplamış ve yayın esnasında heyecanlı heyecanlı okuyor.

:D:D:D

___ALINTIDIR___

Bence bu kitabı konuyu açan arkadaş yazdı:cat: Çünkü konuyu ilk açan ve böyle bir kitap olduğunu daha doğrusu çıkacağını bize bildiren oydu diye hatırlıyorum ve şimdide bu konu :cat: Sanırım kendi kitabının reklamını yapıyor :mrgreen::mrgreen:

Moderatör (forrap)
Bu videonun yeri - Konu Dışı Tüm Videolar topici olmalıydı.Yanlış yere açmışsın.Onun haricinde de böyle sürekli o kitap hakkında birşeyler yazıp duracaksan baştan söyleyeyim,forum kurallarını oku..Bu yaptığın reklama giriyor ki onun cezası da forum kurallarında belirtiliyor.

------
Kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar