OLAY KAZA !! Motosiklet 70 YAŞINDAKİ NİNEYE ÇARPTI

Arkadaşlar bu gün trafiğe kapalı sadece yayalara açık olan bir cadde de kendini bilmezin birisi son gaz giderken gürzargahtaki (üst katta biyere belki arkadaşıdırbakarken ) önündeki Yaklaşık 70 75 yaşları civarındaki bir nineye yaklaşık 50 km yada daha yüksek bir süratle hiç fren yapmaksızın çarptı 2 metre havalanan nine yere düştükten sonra bir daha kalkamadı ambulans geldi hastaneye kaldırdılar ...

ayrıca plakası bile olmaya n bukendini bilmez vatandaş olay yerinden kaçtı şu anda polisler peşine düşmüş vaziyette...

inşallah yaşlı nine tekrar ayağa kalkabilir gördüğüm de çok kötüydü

bu şekildeki bilinçsiz hareketler önüne gelen veled in eline motor alması bir insanın hayatı boyunca sakat kalmasına neden olabiliyor
yorumu size bırakıyorum

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]

böyle kendini bilmez insanlardan nefret ediyorum, yaşlı teyze umarım en kısa sürede iyileşir ve suçlu da en kısa sürede yakalanır.

Not;
ariftoteles kardeş senden bi ricam var, topiğin başlığını OLAY KAZA! SCOTER 70 YAŞINDAKİ NİNEYE ÇARPTI olarak değiştirirmisin. sanki motor gidip kendisi çarpmış gibi bi izlenim yaratıyor ve markayı karalıyor gibi, ama gel gör ki bütün suç motoru kullanan kendini bilmezin.
bu söylediğime katılan çok kişi olacağını düşünüyorum, tşk

@güveli28 koptum walla okurken yorumunu :cherry:
ne diyeyeim motorlar ucuzlayınca bilende sürüyo bilmeyende :pl:

DD demişti bir yerde. Bu memlekette Polis yokmu diye. Hem trafiğe kapalı alana girmiş hemde hızlı gidiyor birde dikkatsiz. Of of. Biride çıkıp dur diyemiyor ya. Yazık. Umarım o teyze iyileşir bir an önce.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla yaw.. bende başlığı görünce sanki başka motor olsaydı çarpmayacak mıydı diyecektim ama olayı okuyunca motorun değil üstündeki kazmanın suçlu olduğunu anladım... Dilerim teyzeye bişey olmaz... :rendeer:

Nineye acil şifalar dilerim. Gerisi polisin görevidir ve bir motor sevdalısı olarakda diğer arkadaslara dikkatli olmalarını öneririm.

guveli28' Alıntı:
ariftoteles kardeş senden bi ricam var, topiğin başlığını OLAY KAZA! SCOTER 70 YAŞINDAKİ NİNEYE ÇARPTI olarak değiştirirmisin. sanki motor gidip kendisi çarpmış gibi bi izlenim yaratıyor ve markayı karalıyor gibi, ama gel gör ki bütün suç motoru kullanan kendini bilmezin.
bu söylediğime katılan çok kişi olacağını düşünüyorum, tşk
+1907

kardesim coluk cocuk scooter kullanır olmus 13-14 yaslarındaki veletler binip bide 3-4 damacana su tasıyor. türkiye degilmi ak.

ariftoteles, dostum;
basliktanda anlasilacagi gibi, asya motorlari accayip kötü pis bisey. genc, yasli, cocuk, kadin ayirmiyor.
son yazilarinda, bu mendebura ilgi duymaya basladigini sezdim. amman haaa!!!
sen sen ol sakin yaklasma benim güzel abim.
ayrica haberi tez elden duyurdugun için ayrica tesekkurlerimi arz eder, saygilarimi sunarim...

ey ahaliiii!!!
görün su azmis kudurmus asya motor denen zalimi.
almayin, binmeyin, sevmeyin...
benzinimizi acimasizca tüketip, yetmiyormus gibi birde nenelerimize göz dikmis su çinli alçaga hep beraber dur diyelim... :)

gurzan, alacağın olsun.... saat 03:19 gece sessizliğinde kahkaha attırdın bana he :mrgreen:

dayanamadim abicim.
asya denen çekik gözlü eribet, sonunda gösterdi foyasini.
ve ben sessiz kalamazdim buna.
ariftoteles abime flash haberi aninda yakalayip afise ettigi için herkes adina tesekkür ederim.
görürsün sen asya...
:pr:

Gerçekten arkadaşlar örgütlenip bu asyalara bir dur demeliyiz..
ariftoteles arkadaşımız meyer haklıymış ne zamandır asyalara karşı propaganda yapmakla... :mrgreen:

valla arkadaşlar var kendini bilmezler.
dün daracık bir köprüde gidiyorum bisikletle (iki bisiklet yanyana zor sığıyor) scooterın biri bir daldı karşıdan. hızlıda geliyor zor kurtardım ama sinirden az daha tekmeyi basıyodum scootera yanımdan geçerken.dua etsin bende bir motosiklet kullanıcısıyım yoksa devirmiştim herifi motoruyla giderken

dün bende başlığı okurken koptum :cherry:
ariftoteles asyaya karşı haklı yurdum insanına zararıda var :cherry:

Benim de bir akrabama mobilet çarpıp kötü yaralamıştı, e ozaman motosikleti olan biri olarak düşünün halimi. Hocam yaşla, parayla filan ilgisi yok bilinç bilinç.

arkadaşlar konu yanlış anlaşılmasın konunun asyayla ilgisi ben vuran motorun markasını belirtmek için kullandım tabiki motor gidip kendi vuracak değil kabahat süren öküzde yazık kadıncazı hastaneye kaldırdılar ambulans geldi.

asya muhabbeti hani olay nasıl oldu ne motoru vurdu gibilerinden açıklık olsun diye yazdım yoksa dediğim gibi konu asya değil vuranın dikkatsizliği

bu arada bende bu gün yarın asya alabilirim ama AS 125 T :) :queen:

benide asya cı yaptınız beaa :cherry: :santa:

bu kotu insanların yaptıgı pisliğin bedelini biz ödüyoruz. Motorcuya duyulan nefret ve kin birazda bu yüzden. Düşünsenize bu teyzenin tüm yakınları komşuları motosikletlilerden bir ömür nefret edecekler. Umarim teyze iyileşir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar