Olası Bulgaristan turu

Merhabalar,
Önümüzdeki sonbahara kadar, doğduğum yer olan Bulgaristan'a olası bir tur için (Varna'ya kadar) nabız yoklamak istedim. Gelebilecek olan, tavsiyesi olan vs? Buyrun bakalım.

Kazasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonbaharda yağmur ve soğuk olmazmı ?

Araclar için sınırda neler gerekiyor? bilginiz varmı? ortlama ne kadar masrafı oluyor. sınırdan gecmenin... İlkerde Benimde aklimda var ama daha cok zamanı var...

biz son 2-3 aydır bulgaristanı boş bırakmıyoz .Osman abim sağolsun gazlıyo arasıra
bi foto ekliyeyim son geziden
Sofia

Son düzenleme:
Araclar için sınırda neler gerekiyor? bilginiz varmı? ortlama ne kadar masrafı oluyor. sınırdan gecmenin... İlkerde Benimde aklimda var ama daha cok zamanı var...

Dostum benim de zamanım var, acelemiz yok yeter ki unutulmaz bişey olsun. Bahsettiğin bilgileri araştırırız. Fazla pahalıya çıkacağını sanmıyorum. Yeterki niyetlileri görelim, gerisini hallederiz. Toplanırız biyerlerde planlarız.

Syg.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 PM ----------

biz son 2-3 aydır bulgaristanı boş bırakmıyoz .Osman abim sağolsun gazlıyo arasıra
bi foto ekliyeyim son geziden

Dostum bizim de haberimiz olsun bu turlardan, nerden takip ederiz? Ben yeniyim daha...

Bende şimdilik ne Ehliyet nede arac var ama niyetine girdim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sonbahardan önce demiştim, sanırım önümüzdeki yaz mevsiminde deseydim daha iyi anlatmış olacaktım :). Herkesin yaz için planı vardır, yaz sonunda yapılırsa daha uygun olur diye düşünüyorum.

Syg.

aslında eylül gibi olabilir hatta güzel olur:)ama daha yola cıkmadan kağit işlemleri 600 lira tutuyor ortalama bin liraya patlar bu iş ama kalabalık olursak fiyatta azalmalar olur.

bende bulgaristan için detaylı bilgi arıyorum arkadaşlar yol kalacak yer neler gerekir vize pasaport araç için ne lazım eşim ile gitmeyi düşünüyorum güvenlik durumu vs vs vs gibi şeyler lütfen gidip gelen arkadaşlar oraları anlatsın benim görmek istedigim yer şumnu dedelerimin geldigi yer??

Super Moderator
Birkaç yıl önceye ait bir başlık olması gerekir, TRADER kullanıcı adıyla açılmış. Oldukça detaylı ve kapsamlı bilgiler vardı içinde hatırladığım kadarıyla. Büyük bir değişiklik de yok formalitelerde o zamandan beri...
Bir göz atın isterseniz.

Yakın zamanda araç alma düşüncesi varsa hemen ehliyete yazıl derim. Bu arada neredensin?

Syg.

Vayy konu ama eski ama ozamana yazmışım onun üzerinden cok sular gecti cok kmler gitti :D bu bahar kısmetse bende hafta sonu kacamak yapmayı planlıyorum bakalım nasil olcak :D

Ben cift vatandaşım o yüzden sanirim pek birsey gerekmiycek direk basip giderim :D

25 Haziran'da yıllık iznim tahakkuk ediyor ve bu tarihten sonra programınıza dahil olmak isterim.

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:57 ----------

Konuyuuyandırdık ama en azından niyetimiz belli oldu...Bu tarz aksiyona girecekler varsa açık bir davette bulunmuş oldum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar