Okyanusta Motosiklet ile Sörf Yapmak !

Robbie Maddison daha önce bir çok konu ile bizleri şaşırtmayı, her seferinde bir öncekinden daha çok ilgi çekmeye başardı. Fakat Robbie 'nin bu son gösterisi hepsini geride bırakmayı başarıyor ve bizlere Tahitide dalgalar üzerinde KTM motosikleti ile harika bir surf resitali sunuyor.

Kulağa biraz çılgınca gelse de, motosikletinizi mahvetmenin benzersiz bir yolu gibi görünsede Robbie 'nin videosu bize bunun tersini kanıtlıyor.

Bugün bir motosikletin değişen yüzey şartları olan bir suyun üzerinde sürülebilmesi için birçok testten geçmesi gerekiyor ki bu testler birçok kez olumsuz sonuçlar veriyor. Tasarımcılar sonunda 2 silindirli KTM 250SX üzerinde hemfikir oldular. Motosikletin arka tekerleğindeki çıkıntılar motosikleri su yüzeyinde kalmasına yardım ediyorlar. Bu denemelerden biri neredeyse kötü bir sonuçla bitecekti ve Robbie arkasından gelen dalga onu altına almasına rağmen o konsantransyonunu kaybetmiyor ve su yüzeyine dönmeyi başarıyor.

Bu videoyu izlerken eğlenmenizi diliyoruz, fakat Robbie'nin bu deneyimini kendi başınıza test etmemenizi tavsiye ederiz :)

vn2Jmq.jpg

lWzbRx.jpg

Jw6UJk.jpg

sZRWdl.jpg

b5svu9.jpg

VEofcq.jpg

T1MYsL.jpg

dKAUAd.jpg

8TS1xf.jpg

Fimpom.jpg

awSp7J.jpg

JMzKde.jpg

Ekli dosyalar

• motosiklet-ile-sorf.jpg
    motosiklet-ile-sorf.jpg
    109.9 KB · Görüntüleme: 37,236
Moderatör tarafında düzenlendi:
diyelimki gaz kesti ne olcak? Cumburlop gulu gulu :queen:

Sukubacılar bayram eder sonrada, hep gemi batıklarını geziyoz birazda motosiklet bakam diye :queen:

neden butun eğlenceli şeyleri bu yabancılar yapıyor abı bız hiçmi eğlenmesini bilmeyen mılletız ya

vay anam vay serhat neler oluyor burda yaw:cyclopsan

diyelimki gaz kesti ne olcak? Cumburlop gulu gulu :queen:

Sukubacılar bayram eder sonrada, hep gemi batıklarını geziyoz birazda motosiklet bakam diye :queen:

Muthis bisey yaw.

olay king, çok beğendim ^^

Bütün yorumlarınız için teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim.

neden butun eğlenceli şeyleri bu yabancılar yapıyor abı bız hiçmi eğlenmesini bilmeyen mılletız ya

Türkiye'de böyle şeylere destek çıkan insanlarımız yok ki yapılsın, adamlar sponsorlar eşliğinde onlarca ekip sayesinde böyle işler başarıyorlar, lastikler olsun aparatlar çekim için onlarca kameralar. Sonuçta destek veren sahip çıkan insanlar var.

çoğ hojtur ama benane : )) ama gerçekten başarılı

Son düzenleme:
HGS'ye para vermeye son. :D Kopru girisine tahtadan rampa yapip denize bakacak sekilde ayarliyoruz, bi' de parasut bagladik mi tadindan yenmez!

Abov. Rüyamda görsem inanmazdım :) Çok güzel olmuş bnce. Pilajlarda görürüz artık bunları. Daha doğrusu pilaja giden görür ben gidemiyorum :/

Adam helal olsun, redbul yakında bu adama sponsor olur. Ktm yerinde olsan gel dükkan senin istediğini al derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

çok hoşuma gitti bir daha izliyeyim, ondan gedim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

güncel....

Para çok, mal ucuz. Biz elimize geçtiğinde kıyamıyoruz aletlere.. Bunu başarmak için kimbilir kaç motor heba etmişlerdir..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

Adam helal olsun, redbul yakında bu adama sponsor olur. Ktm yerinde olsan gel dükkan senin istediğini al derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

çok hoşuma gitti bir daha izliyeyim, ondan gedim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

güncel....

Zaten Red bul sponsor olmuş kaskında gördüm hep red bulu

Para çok, mal ucuz. Biz elimize geçtiğinde kıyamıyoruz aletlere.. Bunu başarmak için kimbilir kaç motor heba etmişlerdir..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

Zaten Red bul sponsor olmuş kaskında gördüm hep red bulu

Red Bull, Sony, GoPro, DC Shoes sponsorlukları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar