Gelde böyle maganda tipli adamlara kask takmanın önemini anlat
bana saldırı mesajları çekmekten ne anlıyorsunuz.:farao: :farao: :farao:vlad1462' Alıntı:beklenileni yapıyo vatandaş.düşündüğüm gibi bikaç faydalı topic güncelleyip ben gereksiz topoic hortlatmıyorum muhabbeti yapacak.:farao:
bu arada sanırım bununla organize biri daha girmiş bulunuyo siteye.sitede köstebekler dolanıyo haberiniz olsun
bana saldırı mesajları çekmekten ne anlıyorsunuz.:farao: :farao: :farao:vlad1462' Alıntı:beklenileni yapıyo vatandaş.düşündüğüm gibi bikaç faydalı topic güncelleyip ben gereksiz topoic hortlatmıyorum muhabbeti yapacak.:farao:
bu arada sanırım bununla organize biri daha girmiş bulunuyo siteye.sitede köstebekler dolanıyo haberiniz olsun
Bu mesaja anlamsız diyecek kadar bilgisiz ve safmışsın:farao: :farao:vlad1462' Alıntı:sen anlamsız topicleri hortlatmaktan ne anlıyosun.
sorulan soruları niye cevaplamıyosun
bukadar uyarıya ve hakkında açılan topice rağmen hala niye tutumunu deişmemekte ısrar ediyosun.
sana saldırıyorum çünki şimdiye kadar yaptıklarından hiçte öyle saf masum biri olamdığını görebiliyorum