Okulda Zorbalığa Maruz Kalan Down Sendromlu Çocuğun İmdadına Bakın Kimler Yetişti

Katılım
12 Nis 2003
Mesajlar
2,986
Ağustos sonu öğrenciler için tek bir şeyi ifade eder ve o da okula ger dönüştür. Bazı çocuklar içinse okulun başlangıcı anksiyeteye neden olur. Çünkü eğitim öğretim yılı başladığında bazı çocuklar diğerleri tarafından okul zorbalığına maruz kalır.

Birçok çocuk okula başladığı zamanlarda bu tür kötü davranışlara maruz kalmıştır. Bu yüzden Sean Maehrer’ın annesi liseye başlayacak olan down sendromlu oğlu için endişelenmeye başlamıştı.Ancak motorsikletli grubun oğlu Sean’ı okul öncesi ve sonrasında koruyacaklarından habersizdi.Pensilvanya’da yaşayan Sean Maehrer eylül 2015’te liseye başlayacak kendi halinde ve mutlu bir çocuktu. Sean’da down sendromu vardı. Annesi ise diğerlerinden farklı görünmesi sebebiyle diğer çocukların ona zorbalık yapacağından endişeliydi.

Ailesi Facebook’ta çocuğunun geleceği hakkında endişe duyduklarını açıklayan bir gönderi paylaştı. Bir motorsiklet grubu üyeleri yazıyı gördü ve Sean’a yardım eli uzattı.

Okulun ilk günü Maehrer ailesinin kapısını birileri çaldı. Dışarıda ise uzun bir motorsiklet kuyruğu ve onlarca motorcunun çocuğu okula götürmek üzere dışarıda beklediğini gördüler.

Motorsikletliler, diğer çocuklar Sean’ı kendileriyle görünce ona zorbalık yapmayacaklarını aksine çocuğun havalı olacağını düşündüler. Motorsikletlilerin okula giderken oluşturduğu uzun kuyruk, Sean’ın hayatının film şeridini simgeler nitelikteydi.

Sean’ın ailesi motorsikletliler sayesinde oğlunun lisede geçirdiği ilk günü ve arkadaşlar edinmesini hiçbir zaman unutmayacak. Motorsikletli grup bazen okula geliyor ve Sean iyi mi diye kontrol ediyorlar. Motorsikletliler dışarıdan sert görünebilirler. Ancak altın gibi birer kalpleri var. İyi yürekli motorcular bir kez daha dış görünüşe bakarak insanları yargılamamayı bize öğrettiler. Duygu yüklü hikayeyi arkadaşlarınızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Kaynak: TRNewsner

KXbNmk.jpg


GPJ8Fv.jpg


tUJfbf.jpg


pc5Tw6.jpg


As2p6c.jpg


f3Bjsl.jpg


 

Ekli dosyalar

  • Down-Sendromlu-Cocuk.jpg
    Down-Sendromlu-Cocuk.jpg
    65.3 KB · Görüntüleme: 25,647
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
21 Ağu 2016
Mesajlar
1,151
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorcu : Yayanın dostu , arabanın düşmanı :cherry:
 
Katılım
28 Eki 2011
Mesajlar
481
Duygulandırdı gerçekten helal olsun ağır abilere yufka yürekli motorculara...
 
Katılım
28 Tem 2016
Mesajlar
131
Böyle görüntüler görmek çok güzel motorcu yardımseverdir en başta.
 
Katılım
10 Mar 2015
Mesajlar
24
Bizim motorcular da araba aynası kırıp, ona buna atar yapmayı marifet sayıyorlar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst