Okula '' KASK '' İle gideceğim ancak nereye koyacağım ? Taktikleriniz bekleniyor :D

Merhabalar,
Ls2 FF352 Kaskına sahibim ancak okula kaskım ile gittiğimde kaskımı nereye koyacağımı bilmiyorum elimde gezdirmekte pek hoş olmaz.
Çantama sığmıyor.
Varsa taktikleriniz cidden çok ihtiyacım var yoksa mecbur kasksız gideceğiz :pale:

Merhaba
Çantayı büyütebilirsiniz
Kaskı,okul içinde,öğretmenler odası,hizmetli odası,kantin,depo vs. vs. yerlere bırakabilirsin.
Okula yakın olan,esnaflara bırakabilirsin

Merhaba
Çantayı büyütebilirsiniz
Kaskı,okul içinde,öğretmenler odası,hizmetli odası,kantin,depo vs. vs. yerlere bırakabilirsin.
Okula yakın olan,esnaflara bırakabilirsin

Hocam Büyük bir çanta almak aklımdan geçiyor. Kantine bırakamam Hizmetli odası olabilir. Fikriniz için teşekkür ederim ^^

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Bisiklet kilidi ile motora kilitle.

Pazardan ucu iple sıkmalı bi spor çantası al rahat rahat taşı

Hocam kitaplarımı neye koyacağım :DD

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------

Bisiklet kilidi ile motora kilitle.

Hocam o ihtimal biraz zor kask çok dikkat çekici ayriyetten sarı cam falan almıştım dışarda motosiklet ile kalırsa başına kötü şeyler gelecektir malum lise..

Gerek yok fazla Atraksiyona :) sınıf askısına as veya diğerlerinin pek te umursamayacağı yüksek bir yere koy derim ben

Gerek yok fazla Atraksiyona :) sınıf askısına as veya diğerlerinin pek te umursamayacağı yüksek bir yere koy derim ben

Hocam 8 Ders var her ders sınıf değiştiriyoruz ve ben dünyanın en unutkan insanı olabilirim yukardan ipli çanta alacağım kararımı verdim tek sınıfta kalsak iyi bir taktik olabilirmiş :) teşekkürler.

Hangi okula gittiğini yazmadigindan meslek lisesi olarak alıyorum sınıfa sokma kaskı futbol topu niyetine oynarlar. En güzeli lantinci ile arayı iyi tutmak ona bırakmak sürekli yanında da taşıman gerekmez.

Herkese cevapları için teşekkür ederim.
Sorunumu çözdüm.
Şuanki çantamın orta gözünü keserek büyüttüm ve sığıyor iyi oldu böyle 1-2 kitaplık da yer kaldı ::DD

Hangi okula gittiğini yazmadigindan meslek lisesi olarak alıyorum sınıfa sokma kaskı futbol topu niyetine oynarlar. En güzeli lantinci ile arayı iyi tutmak ona bırakmak sürekli yanında da taşıman gerekmez.

Düz lise hocam. Malım kıymetlidir kolay kolay dokunturtmam öyle :D

Kocaeli Üniversitesinde, hiç kilitlemeden motorun aynasına takıp gidiyorduk. Tüm günün sonunda kask hala aynı yerde oluyordu.

Hocam bu çanta benım kasktan pahalı ya beni fazla aşıyor bu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

Kocaeli Üniversitesinde, hiç kilitlemeden motorun aynasına takıp gidiyorduk. Tüm günün sonunda kask hala aynı yerde oluyordu.

Hocam orası üniversite burası çankırının en kötü liselerinden birde IQ su düşük imamhatiplilerle birleşmiş okul kaskı alan kaçar satar parasına bakar üniversite gibi güvenligi falan olsa oh :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar