Okul için Acil Yardım

Merhaba 2016'da okulumun uzak olması nedeni ile schooter almak istiyorum ama babamın motorlardan korktuğu için pek sıcak bakmıyor ve anca mobilete izin veriyor sizce mobilet alsam sıkıntı olurmu veya babamı schooter için ikna edebilir miyim

Not:Ehliyet almak ve kask almak istiyorum uyarmanıza gerek yok teşekkür ederim :)

Başlığı okuyunca hayır işi sandım.

Mobilete ikna olmuş bir babayı r1'e bile ikna edebilirsin, politika ağzı ile konuşman gerek :) Aç televizyon izle biraz :)

Ailen İzin Vermiyorsa Bence Uygun Fiyata Fiat Uno Türü Araç Alabilirsin.Kışta Geliyor.İşini Görücektir.Pardon Konuyu Tam Okumamıştım.Mobilete İzin Veriyorsa Babana Diyeceğin Tek Şey,Mobiletin Daha Tehlikeli Olacağıdır.Herhangi Bir Kaza Anında Gücü Olmadığı İçin Kaçısının İmkansız Olacağından Bahset.Tabi öncesinde Bir Konuşma Hazırla.Sana Kalmış Gerisi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba 2016'da okulumun uzak olması nedeni ile schooter almak istiyorum ama babamın motorlardan korktuğu için pek sıcak bakmıyor ve anca mobilete izin veriyor sizce mobilet alsam sıkıntı olurmu veya babamı schooter için ikna edebilir miyim

Not:Ehliyet almak ve kask almak istiyorum uyarmanıza gerek yok teşekkür ederim :)

Babana 100cc bir 4 zamanlının 50cc bir 2 zamanlıdan daha az yakabileceğini ve
mobilette bakım ve yedek parça sorunu çıkacağını anlat

Okul için acil yardım deyince deftere kitaba ihtiyacı var sandımdı.

Çok yakıyooo bu papaaa scoterlar varmış hiç bir şey yakmıyor üzerinden ilerle bence...
Çok yakıp devamlı gider oluşturur mantığını iyice akıllara yerleştir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
https://www.youtube.com/watch?v=ELYojKp-0ig

Yok canım alacağım motor ne kadar olacak ki birde cezaya para vereyim :)
Aslında motor ehliyet alamadığım için aklımda yoktu ama 2016'da yeni yasa gelirse almak istiyorum yoksa motor hayalimi bırakıp minibüs yollarında devam edicem :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar