oktay motor sucuk ekmek partisi

merhabalar arkadaşlar,

bugün oktay motorda ki etkinlikten çekmiş olduğum kareler.

biraz erken ayrıldım sonradan katılımlar olmuş bazı arkadaşlarla görüşemedik sağlık olsun birdahaki sefere kısmetse..:)

anahtarlığımızıda aldık :queen:

emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ellerine sağlık.

Son düzenleme:
Motosikleti
Henüz yok.
bende çok fazla kalamadım bu da benden olsun.
D3q8mZ.jpg
[/url][/IMG]

VERgGy.jpg
[/url][/IMG]

Baya sempati kazandırır böyle etkinlikler, reklam vermekten daha akıllıca.

Bajaj dediğimde aklima oktay motor disinda birsey gelmiyor. Bence distrubutorlugu de oktay motor yapmalı.

Ezelden beri Kymco servisi olan adam, ben motor alinca yetkili servisligi birakti.

Bu Kuralkan firmasi ile Mondial- UMA arasindaki kan davasini bilen varsa aciklasin.

Eski ve koklu Sym,Kymco servisleri ( Huner Motor, Oktay Motor, Peker Motor) Bajaj ile yetkili servis konusunda anlasinca bu markanin adini agzina almaz oldular. Mesele distributorluk Mondial grubuna gecince mi patladi, yoksa Kuralkan mi boyle istedi bilmiyorum.

Bizim niye haberimiz yok bende oktay ustanın müşterisiyim sucuk ekmeğimi isterim. :D

Oktayın ekmek arası sucuğuna ne çok talep varmış. bilseydik gelirdik güzel etkinlik :)

Ezelden beri Kymco servisi olan adam, ben motor alinca yetkili servisligi birakti.

Bu Kuralkan firmasi ile Mondial- UMA arasindaki kan davasini bilen varsa aciklasin.

Eski ve koklu Sym,Kymco servisleri ( Huner Motor, Oktay Motor, Peker Motor) Bajaj ile yetkili servis konusunda anlasinca bu markanin adini agzina almaz oldular. Mesele distributorluk Mondial grubuna gecince mi patladi, yoksa Kuralkan mi boyle istedi bilmiyorum.

bu dediğiniz peker motor, mecidiyeköy galataderesi caddesindenki peker motor mu? orası servise devam ediyor sanırım.

Batan geminin sucukları bunlaar gel vatandaş geeeel :farao: Pis pulsarcılar fazladan sucuk yemek için etkinlik bitince paylaşmışlar..

Batan geminin sucukları bunlaar gel vatandaş geeeel :farao: Pis pulsarcılar fazladan sucuk yemek için etkinlik bitince paylaşmışlar..

cumartesi sabahı pulsar grubunda paylaştım etkinliği ayrıca face de bir haftadır bangır bangır bağırıyorlar nasip değilmiş size

Hehe teşekkürler açıklama için tabikide şakasına yazılmış bir şey benimkisi:) pulsar kullanmadığımdan gruba bakmadım hiç açıkçası, facebook da olmayınca maalum göremedik :)

oktay ustanın sucuğunu yiyen herkese afiyet olsun.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar