okçulukla ilgili bilgisi olanlar ve ilgilenenler var mı?

ah param olsada alsam diyorsunuz kaç paraya bu oklar hem her konuyuda özelden konuşunca konu açmanın forumların ne anlamı kalıyo arkadaşlar yazsanıza açık açkk herkes kendine göre faydalansın.tamam telefon numaraları adresler falan neysede .

Hocam yukarıda verdiğim linkte yurtdışı geleneksel yay fiyatları yazıyor.Genel hatlarıyla 125€ dan 2000€ ya kadar yay bulmak mevcut. Fiyatı etkileyen faktör yay üzerindeki işçilik(süslemeler) ve yayın gücü olarak açıklanabilir. Ok fiyatları için ise tunç okçuluğun sitesine bakabilirsiniz mesela,4 lira ile 11 lira arasında değişen ok çeşitleri var

5 sene lisanslı yaptıktan sonra bırakmak zorunda kaldım , hala win&win makarasız orta halli bir yayım ve karbon oklarım duruyor , ingiltereden getirtiyorduk :) bu arada sadece yay almakla bitmiyor iş kolluk ve parmaklık gibi şeylerde önemli ee okuda taşımak lazım biryerde birde (sadak)okluk :) ,diğer aksiyonlara hiç girmiyorum ilerledikçe onlarda olur :)
ps: istanbul ve türkiye çapında makarasız 6-7 madalyam var .

Alacaklara Hoyt USA ve Win&Win öneririm . özellikle hoytun benim gözümde yeri ayrıdır.

Son düzenleme:
yine de okçulukla ilgilenen birkaç kişi bulduğuma sevindi.
başlangıç olarak, çok teferruatlı, makaralı yada olimpik düşünümüyorum.
türk yayları daha hoşuma gidiyor, çok fazla bütçem de yok açıkçası şu an için.
ama yinede idare edecek kadar bi yay, bikaç ok,ve zihgir alabilirim sanırım :)

gümrükten gecirebilmeniz dusuk ıhtımal
cunku av malzemesı olarak gecıyor
http://www.silahdunyasi.com/
yukarıdakı baglantıda ok modellerı var
odemede kolaylıkta yapıyorlar bende o sıteden yaklasık bır yıl once alım yapmıstım memnunum
tufek modelı kullanıyorum :mrgreen:

arkadaşlar bu esnada çok keyif alabileceğiniz bir spor dalı olarak tüplü dalışı da tavsiye ederim kocaeli değirmendere de DESSAT ta eğitimler ve dalışlar sürekli var değirmendere de 17 ağustos depreminden sonra oluşan batık şehre dalış yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar forumda bu konuyu henüz yeni görüyorum...okçulukla uğraşan arkadaşlara soruyorum hoyt usa veya win&win markalarının 60 librelik olimpik(klasik) oklarnın fiyatları ne kadardır ??

bu sporla ilgili bilgim yok ama en çocukken yazları okul kapandıktan sonr ilk işimiz ok yamaktı akşama kadar oynar dururuduk okların ucuna gazoz kapağı takardık sonra kuş avlama ya giderdik ogün bugündür hep çok sevmişimdir okları hele yüzüklerin efendisi gibi eski tarihli savaş filimlerinde ok sahneleri benim en sevdiğim sahneler olmuşturr..
ahh çocukluk yıllarımm....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar