oje olurmu??

arkadaşlar benim daha bi rs151 im yok ama kısmetse seneye yaz olacak..benim kafama takılan sey..bi arkadaşımın zatın da ufak bi surtme sonucu boya kalktı, arabamın tamponuna (metalik gri) zamanında oje surmustum ve fena olmamıştı, acaba oje surulebilirmi zedelenen yere??:silent:
bide bilgisi olan varmı rötuş boyası nası oluyor?? ama sakın sprey demeyin cunku sprey boya zedelenmiş yeri, dağınık durduğu için dahada kötü gösterir bence..

Süper Moderatör (BBRR)
araba boyayan yerler gramla boya satar git ordan motorunuda götürerek bir bak en yakın boyayı bulurlar al ince bir fırçayla sür sora bi pasta cila cillop gibi olur eğer boyayı kalın vurursan sarı pasta kullan

ojenin hiç bır zararı olmaz geçici idare eder aşındığı zaman da asetonla cıkarıp bastan rotuşla cunku kat kat oje kendini cok belli eder birde oje renk uyumu kadar matlık ve parlaklığıda onemli (babamın arabasını kaçırdığım zamanlarda bu tekniği çok kullanırdım:queen: )

Ewet o bahsettiği arkadaşı benim.

Üstün zekasını kullanarak motoruma oje sürdürdü :pr:

Oje şeffaf olduğundan kat kat da sürsek alltan siyahlık gözüküyo. Zedelenen kısım 1 cm civarında.

Kuyruk kısmında yine süper zekasını kullanarak jiletle kazımaya çalıştığı etiketi sökerken boyayı kaldırdı. Oraya 1 damla oje sürdük işe yaradı. Büyük çiziklerde fayda etmiyor:queen:

abi git bi boyacıya azcık bi dmla boya al boya boşver ojeyi falan... fazlada tutmaz zaten...:wiinkk:

BBRR,serkankiyak ve ilker_ thanks a lot...boya hazırlatmak daha mantıklı görünüyo..
Dıshy,,adamlarımız var sağol..gerekeni gerektiği zaman buluruz:) :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar